De voorlopig laatste Shop & The City wagen is voor Anne Lies en Bert Deweerdt uit Linter, die gingen shoppen bij Synonyme in de Stapelstraat. Zij worden de gelukkige  eigenaars van een Peugeot 108 Like van Van Mossel-Bruyninx.

“Sint-Truiden is toch nog een van de gezelligste winkelsteden. Ik ben er ook lid van de schilderclub, we gaan wekelijks naar de Haspengouw Markt en ook om te winkelen, rijden we graag van Linter baar Sint-Truiden,” aldus Bert Deweerdt.

Nu de winkels in Sint-Truiden noodgedwongen de deuren moeten sluiten, wordt ook de Shop & The City wedstrijd waarbij shoppers in Sint-Truiden elke twee maanden kans maken op een splinternieuwe wagen, voorlopig opgeschort. De prijs van januari en februari was voor Anne Lies en Bert: een Peugeot 108 Like.
Omwille van de coronamaatregelen, konden we niet de gebruikelijke foto maken bij de winkel waar de wagen gewonnen werd. We zijn de autowinnaars deze keer thuis gaan opzoeken, waar zij net als alle andere Truienaren uitkijken naar het eind van deze vreemde periode”, zegt Marijn Ghys, manager van Shop & The City. 
“Aangezien de winkels op dit moment noodgedwongen moeten sluiten, kunnen we niet anders dan de Shop & The City-autowedstrijd voorlopig opschorten. Zodra de winkels weer mogen openen, zetten we de autowedstrijd verder en zullen we bekijken hoe we onze middelen het best kunnen inzetten om ondernemers in onze binnenstad opnieuw te lanceren”, is de conclusie van Jos Pierard, Schepen van Middenstand.