Het plotse overlijden van Dries boffin heeft heel wat commotie, verbazing en vooral veel verdriet met zich meegebracht.

Iedereen kende Dries als een persoon die altijd vriendelijk en goedgezind was. Maar waar Dries was, was ook zijn hondje Willy.

Dries adopteerde dit hondje van All4dogs, waarbij hij Willy gered heeft van het dodenstation in Spanje.

Er is afgelopen dagen heel wat vraag geweest wat er nu met Willy zou gebeuren. All4dogs liet vandaag weten op hun Facebookpagina dat Willy is zeer goede handen is.

“Update Willy van Dries.
Beste mensen,
Wij zien posts, en wij en onze leden krijgen de vraag en opmerkingen, waarom Willy nog niet terug bij de familie is, dat het toch een beetje een schande is dat dit nog niet gebeurde.

We willen hier toch even laten weten dat we al meermaals contact hadden met de familie, dat we Willy zeker niet achterhouden, en dat het in samenspraak is dat Willy nog even in opvang blijft. Waar Dries was, was Willy het is momenteel nog heel hard en confronterend voor de naaste familie moesten we Willy nu teruggeven, ze kunnen het nog niet aan en willen dit eerst wat verwerken.

We wensen de familie veel sterkte in deze moeilijke tijd , en geven hen de tijd die ze nodig hebben Willy maakt het heel goed hij heeft speelkameraden en is momenteel een happy hondje, geen van de door All4dogs geadopteerde hondjes zal ooit terug in een asiel terechtkomen, ze worden opgevangen en verzorgd , daarom reageerden we ook onmiddellijk op de telefoon na de gebeurtenissen en deden wat we moesten doen, zorgen voor Willy.”

Zo te horen geen enkele reden tot verontrusting of paniek, Willy is in goede handen!