Met de winter voor de deur  wil Chiro Brustem de kerstsfeer naar hun dorp brengen.

“Van maandag 14 december tot en met zondag 2 januari organiseren wij een wandelroute doorheen de straten van Brustem. De bedoeling van deze tocht is om in deze moeilijke periode op een veilige manier het toch aangenamer te maken voor iedereen. Daarom zal deze route helemaal in de kerstsfeer worden aangekleed en zullen er ook enkele standjes op deze route staan waar van alles te beleven valt (dit zal natuurlijk corona-proof verlopen). Dus haal jullie kerstmannen, kerstverlichting, kerstballen, kerstbomen… maar uit de kast en laat je huis maar stralen in deze donkere dagen”, roept de Brustemse Chiro de dorpsgenoten op.

Momenteel zijn ze volop bezig met de voorbereidingen van hun fantastische evenement en begint alles stilaan, maar zeker vorm te krijgen! Om deze route in te kleden hebben zij natuurlijk kerstversiering nodig, daarmee bedoelen ze ENKEL kerstverlichting en kerstballen. Dus hebben jullie nog oude kerstverlichting en kerstballen? Kom ze dan vanaf zaterdag 13u in de zwarte bak steken aan de Chirolokalen! Jullie zouden hen er een enorm plezier mee doen!

Meer informatie omtrent dit event wordt nog begin december meegedeeld via een brief in al jullie brievenbussen en op hun facebookpagina: Wintermagic Brustem.

“Wij hebben er alvast heel veel zin in en hopen jullie ook, laat ons dorpje Brustem maar stralen”, roepen ze Brustem op.