Grote honger en voorkeur voor topfruit van eigen bodem? Dan vind je ongetwijfeld je gading in de Kanzi® XL-doos, met meer dan 2 kg aan heerlijk smaakplezier!

De Kanzi® appel wint alsmaar aan populariteit bij de Belgische consument dankzij haar prachtige looks met mooie blos, knapperige bite en heerlijk uitgebalanceerde friszoete smaak, te danken aan de unieke mix van de sappige, zuurzoete Braeburn en de zoete Gala appel.

Krijg ook jij er geen genoeg van? Dan hebben we goed nieuws
Vanaf heden is onze Kanzi® appel beschikbaar in een nieuwe, trendy XL-doos. Nog op zoek naar een lekker origineel eindejaarsgeschenk? Gevonden! In deze gloednieuwe, herbruikbare verpakking vind je meer dan 2 kg Kanzi® appels terug. Allen met passie, expertise en de allergrootste zorg geteeld door onze lokale producenten.

Kanzi® een heel seizoen lang in de kijker bij de Belgische consument
Met Kanzi® haal je absolute topkwaliteit en -smaak van eigen bodem in huis. Die boodschap zetten we de komende maanden de nodige luister bij met een multi-mediacampagne. Op tv maakt de gloednieuwe Kanzi® tv-spot binnenkort haar debuut en kan je daarenboven de culinaire Kanzi®-meesterwerkjes van tv-chef Loïc Van Impe ontdekken tijdens het tv-programma “Fou de Cuisine”. De Kanzi® radiospot is een hele maand november lang te horen op MNM en Radio 2. Via de Kanzi® social mediakanalen verwennen we onze fans met een heleboel heerlijke receptideeën, Kanzi®-tips, win-acties en nog veel meer. Ook via outdoor reclameborden, tot slot, zetten we deze topper van eigen bodem het hele seizoen lang in de schijnwerpers. Alles uit de kast om de consumenten te laten verleiden door de “Power of Great Taste”!