“Woonkrediet op historisch laag niveau”

Algemeen

Wie regelmatig een kijkje neemt op spaargids.be zal het wellicht al zijn opgevallen dat de rente om een woonkrediet af te sluiten, enorm laag staat.

Wij gingen eens luisteren bij onze partner, hypotheek.winkel Sint-Truiden of dat ook wel zo is en of we nog met andere zaken rekening moeten houden.

“Het klopt inderdaad dat de rente lager staat dan voordien. Velen spreken van een historisch laagtepunt, maar dat zei men een jaar geleden ook al.

Veel hangt af van de looptijd van je woonkrediet. Wie een woning kan en wil kopen op 20 jaar zal op het einde steeds goedkoper uitkomen dan een woonkrediet op 25 jaar.

De rentevoet die aan je dossier wordt toegewezen hangt van veel factoren af, mogelijkheid tot eigen inbreng, type van het project, laten/inkomsten-verhouding, maar ook vooral van de looptijd. Wie een lagere rentevoet heeft, betaalt uiteraard minder interesten, dat scheelt een slok op de borrel bij de eindafrekening.

Vele mensen staren zich echter blind op de rentevoet, terwijl er nog een heleboel andere zaken zijn om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan een schuldsaldoverzekering, een brandverzekering maar ook je zichtrekening.

Met deze aspecten in het achterhoofd zorgen wij ervoor dat de klant niet zelf moet gaan zoeken naar de goedkoopste partner voor je droomproject. Wij, als hypotheek.winkel, gaan voor jou opzoek naar de beste oplossing. We zeggen met opzeg de beste oplossing, want de goedkoopste oplossing is niet altijd de meest voordelige oplossing. Iedere klant heeft andere noden, waar wij maar al te graag op inspelen.” Aldus Patrick Eertmans van hypotheek.winkel Sint-Truiden.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemeen
Muzikaal vertier met PIT Festival

De eerste editie van PIT festival trok vorig jaar met o.a. De Kreuners vlotjes 10.000 bezoekers naar de Grote Markt van Sint-Truiden. Dit jaar pakt de organisatie het wat kleinschaliger aan, maar daarom niet minder gezellig! 2 podia, expo’s, workshops voor jong en oud, coctails met streekproducten en natuurlijk niet …

Algemeen
Wie heeft een thuis voor “Diego”?

DIEGO ZOEKT DRINGEND EEN NIEUWE THUIS Deze bijna 8-jarige Amerikaanse Stafford zoekt een nieuwe thuis. Diego is een zeer lieve, aanhankelijke, speelse en enthousiaste hond. Hij houdt van spelen en wandelen maar kan zich ook rustig alleen bezighouden. Hij is kindvriendelijk (zie foto). Diego komt best in een gezin terecht …

Algemeen
Ossenwegse hondenwandeling 2019 op Zondag 14 juli

De gezelligste hondenwandeling van Ossenweg is terug. Trek op zondag 14 juli samen met je trouwe viervoeter je wandelschoenen aan en wandel mee doorheen de prachtige (Ossenweg, Brabant, Belgium) velden en bossen die voor jullie uitgestippeld zijn. Ook zonder hond ben je meer dan welkom! Opbrengst gaat integraal naar twee …