“Woonkrediet op historisch laag niveau”

Algemeen

Wie regelmatig een kijkje neemt op spaargids.be zal het wellicht al zijn opgevallen dat de rente om een woonkrediet af te sluiten, enorm laag staat.

Wij gingen eens luisteren bij onze partner, hypotheek.winkel Sint-Truiden of dat ook wel zo is en of we nog met andere zaken rekening moeten houden.

“Het klopt inderdaad dat de rente lager staat dan voordien. Velen spreken van een historisch laagtepunt, maar dat zei men een jaar geleden ook al.

Veel hangt af van de looptijd van je woonkrediet. Wie een woning kan en wil kopen op 20 jaar zal op het einde steeds goedkoper uitkomen dan een woonkrediet op 25 jaar.

De rentevoet die aan je dossier wordt toegewezen hangt van veel factoren af, mogelijkheid tot eigen inbreng, type van het project, laten/inkomsten-verhouding, maar ook vooral van de looptijd. Wie een lagere rentevoet heeft, betaalt uiteraard minder interesten, dat scheelt een slok op de borrel bij de eindafrekening.

Vele mensen staren zich echter blind op de rentevoet, terwijl er nog een heleboel andere zaken zijn om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan een schuldsaldoverzekering, een brandverzekering maar ook je zichtrekening.

Met deze aspecten in het achterhoofd zorgen wij ervoor dat de klant niet zelf moet gaan zoeken naar de goedkoopste partner voor je droomproject. Wij, als hypotheek.winkel, gaan voor jou opzoek naar de beste oplossing. We zeggen met opzeg de beste oplossing, want de goedkoopste oplossing is niet altijd de meest voordelige oplossing. Iedere klant heeft andere noden, waar wij maar al te graag op inspelen.” Aldus Patrick Eertmans van hypotheek.winkel Sint-Truiden.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemeen
10
“Paasdieven” gaan viraal

Vanochtend werd er een heuse “paaseierenraap” georganiseerd in het park in Sint-Truiden. Talrijke kinderen mochten samen met hun ouders genieten van de vele paaseieren gebracht door de paashaas. Helaas is het hele evenement ontsierd door 2 “paasdieven”. In een foto op Facebook gepost door schepen Jelle Engelbosch zijn 2 personen …

Algemeen
1
33e Patton Drivers internationaal treffen tijdens Paasweekend

Aanstaand weekend, 19 – 20 & 21 april vindt in Ulbeek naar jaarlijkse gewoonte de bijeenkomst van de Patton Drivers plaats. De Patton Drivers, die in 1987 boven het doopvont werden gehouden; zijn gekend voor het restaureren en vervolgend in staat houden van voertuigen van de jaren 1945 en ervoor. …

Algemeen
Mis deze exclusieve champagne & rum tastings niet

“Hooch” is de referentie wat betreft exclusieve alcoholische en niet-alcoholische dranken. Om iedereen te laten kennismaken met hun aanbod worden er op regelmatige basis “tastings” georganiseerd. In een uniek kader kan je proeven van de meest exclusieve dranken, in combinatie met een hapje. Daarbovenop kan je achteraf met korting de …