210331-wclusive4Xclusive Premium Beer is   een Vlaamse jonge onderneming opgericht door vier studenten Bedrijfsmanagement, KMO en ondernemen aan de UCLL gelokaliseerd in regio Sint-Truiden. Omdat alle vier de leden van Xclusive uit deze regio komen hopen wij dat u interesse heeft in ons uniek product. Xclusive Premium Beer is een unicum voor België!

210331-wclusive2Xclusive Premium Beer is een Vlaamse jonge onderneming opgericht door vier studenten Bedrijfsmanagement, KMO en ondernemen aan de UCLL. Het product dat deze jonge ondernemers op de markt brengen is een unieke tripel die zo gecreëerd is om een perfecte combinatie te vormen met een eigen assortiment aan siropen.
De combinatie van het bier en de siropen zorgt ervoor dat de Xclusive bierdrinker zijn persoonlijke touch kan geven aan deze unieke tripel in het glas. Vlierbessen, Tijm, Rode bessen en Gember-citroen zijn de smaken waartussen de consument kan kiezen. Het bier wordt gebrouwen door brouwerij Den Toetëlèr te Hoeselt. Een lokale brouwerij gespecialiseerd in vlierbloesembier. Doordat het Xclusive Premium Beer in dezelfde installaties is gebrouwen, heeft het dan ook een zachte maar zoetere smaak.
Xclusive wordt aangeboden in een tray van 6 of in een doos van 24. De tray van 6 wordt geleverd in onze eigen exclusieve verpakking. Iedere bestelling wordt gratis geleverd binnen de provincie Limburg en de regio Leuven.
210331-wclusive1Waarom kiezen voor Xclusive Premium Beer?
Net om uzelf te onderscheiden. Door het Xclusive Premium Beer is er voor ieder wat wils en hierdoor krijgt de bierconsument voor het eerst
een echte inspraak in de smaak van zijn bier. De eerste 433 liter is reeds verkocht, met enkel positieve reacties tot gevolg.
Jerome Tournel (CEO): +32 471 08 83 77
Ruben Celis (Administratief verantwoordelijke): +32 493 78 24 62
Xclusivebeers@gmail.com
www.facebook.com/XclusivePremiumBeer