Door de coronacrisis zijn vele bedrijven hun concept aan het omvormen zodat ze voldoen aan de veiligheidsmaatregelen. Zo ook Yolande Buekers, zaakvoerster van kuur – en wellnesscentrum ‘GoWell’ in Wellen. Ze wijzigt het concept van haar kuurcentrum om de persoonlijke ruimte en veiligheid van haar kuurgasten te garanderen. Op deze manier kunnen de kuurgasten in rust ontspannen.
13/05/2020 – Jill Budo

Yolande Buekers heeft haar publieke saunacomplex omgetoverd tot 3 privé sauna units om de coronamaatregelen te garanderen en te ontspannen in uw wellness bubbel. Een wijziging die er door corona kwam. Op deze manier kunnen ze het geborgen gevoel voor hun klanten blijven garanderen. Ze voorzien aparte aankomsturen en aparte ingangen met markeringen. Na elk bezoek zal alles verlucht en gereinigd worden. De reservatie en betaling zal volledig online gebeuren.

Op deze manier hoopt Yolande Buekers haar klanten gerust te stellen. “Het zijn erg bizarre tijden voor ons allemaal, maar we hopen de mensen wat rust te kunnen bieden”, vertelt ze. Het nieuwe concept zal na 6 maanden worden geëvalueerd door deskundigen, maar ze zullen zelf dagelijks bekijken hoe het verloopt.