De profcarrière van Yoni Buyens zit er op 32-jarige leeftijd op. De verdedigende middenvelder heeft immers beslist om een overeenkomst te tekenen bij KVV Zepperen-Brustem uit eerste provinciale

Buyens laat zo voor de tweede keer in zijn carrière Het Lisp achter zich. De energieke middenvelder moest één van de boegbeelden van de wederopstanding worden, maar nadat de Pallieters zich afgelopen seizoen slechts heel nipt konden handhaven in Eerste Amateurklasse werd er gekozen voor een tabula rasa binnen de spelerskern.

Yoni Buyens (32) zette zijn handtekening bij eerste provincialer Zepperen-Brustem. De middenvelder brengt een pak ervaring mee. Hij begon zijn carrière bij SK Lierse en belandde via KV Mechelen, Standard, Charlton, KRC Genk en Westerlo opnieuw bij Lierse. Zepperen-Brustem speelde het kortst op de bal. Voorzitter David Bamps: “Hij was al op de hoogte van onze ambities. Die steken we niet onder stoelen of banken, want we haalden al wat versterkingen binnen. We willen met deze ploeg meedoen voor de prijzen.” De aanwerving van Buyens past dan volgens hen ook volledig in die ambitie.