Afgelopen zaterdagavond stelden verschillende Truiense cultuurverenigingen zich voor tijdens de ‘Cultour’ avond in het stadspark. Hoewel de herfstkilte al een beetje voelbaar was vonden bezoekers vlot de weg naar het park om een avondwandeling te maken langs de standhouders.

Sommigen presenteerden hun vereniging op een ludieke manier zoals de Trudo Theaterjeugd die zelf vrolijk de bezoekers tegemoet gingen en hun flyers aanboden met een enthousiast woordje uitleg. Verder was er ook het Trudo Jeugdkoor en de Trudo Move. Toneelvereniging Pol Stas maakte publiciteit voor het stuk ‘De Perenboomgaard’ van de hand van regisseur Franck van Erven die zelf ook aanwezig was. De productie zal met een live orkest vanaf eind oktober in het cultuurcentrum De Bogaard worden gebracht.

De avond in het Stadspark stond volledig in het teken van toneel, muziek, tentoonstellingen, workshops, optredens en andere vrijetijdsactiviteiten. Een aantal verenigingen zorgden voor het nodige culinair genot met een hapje en een drankje.

Foto’s – ©Rudi De Cock