Theatergroep Pol Stas zal eind april een komische ode brengen aan het verenigingsleven met hun nieuw stuk ‘Doe het zelf, neushoorn’. De spelers willen erg graag CC De Bogaard drie avonden na elkaar goed gevuld zien. Daarbij staat de breedlipneushoorn centraal, maar vooral een dosis humor.

Met het verhaal kan het alle kanten op, maar de regisseur en de cast hebben de kaart van ontspanning en spektakel getrokken. Het verhaal? De breedlipneushoorn is met uitsterven bedreigd. Om het dier van de ondergang te redden besluit een vereniging daar iets aan te doen. Ze zullen een zelfgeschreven toneelstuk op de planken brengen en de opbrengst daarvan overmaken aan het comité dat zich bezighoudt met de bescherming van de neushoorn. Het bestuur komt samen om de situatie te bespreken, maar er blijken meerdere misverstanden te bestaan.

Doe het zelf, Neushoorn is een ode aan het verenigingsleven als onmisbare schakel in het sociale gebeuren. Het is een typische komedie waarbij een groep mensen hun ego’s, hun persoonlijke agenda’s en hun onderlinge conflicten misbruiken om elkaar hartstochtelijk te saboteren. Je kan dit op zijn minst een hilarisch spektakel noemen.

Auteur: Pierre Soetewey * Regie: Frederik  Houben

Cast : Pascale Reynders, Ann Vanrutten, Niels Sacré, Benny Vandormael, Yann Lenaerts, Igor Putzeys

Praktisch

Do 27, vrij 28, za 29 april 2023 om 20u15 * CC De Bogaard Sint-Truiden

Tickets via CC De Bogaard op het nummer 011 70 17 00 ( 12u-18u) * 12 euro/studenten 8 euro * groepen(+ 10 personen) 10 euro