baily-1-3Deze unieke knapperd is Bailly! Bailly is een prachtige kruising Stafford reu, geboren in december 2013. En hij is op zoek naar een warme thuis.

Bailly is een erg vriendelijke jongen. Hij is gek op aandacht en wil iedereen goeiedag zeggen. Hij is speels en energiek en zoekt baasjes die hem activiteit en veel aandacht kunnen geven. Hij kan zeker ook genieten van eens lekker bij je te liggen en rustig te genieten van het ogenblik.

baily-2Bailly staat stevig op z’n poten. Hij wandelt goed maar omdat hij sterk kan zijn, leert hij ook wandelen met een hulpstukje. Hij zoekt baasjes die positief met hem willen werken en waarvan ook hij nog lekker kan genieten. Een thuis met een goed afgesloten tuin zou zeker fijn zijn, zodat hij vrij kan spelen tussendoor.

Bailly is een knappe man met een goed karakter. Hij kan geplaatst worden bij mensen zonder andere dieren of gematched worden met een teefje van hetzelfde kaliber. Bij katten plaatsen we hem liever niet. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 16 jaar.

Mensen met ervaring met dogachtige honden of die bekend zijn met het ras, hebben zeker een streepje voor. Als je interesse hebt, vragen we zeker 2 ruime bezoeken te plannen om deftig kennis met mekaar te kunnen maken.

Heb jij veel liefde en aandacht te geef voor deze knappe man? Smelt je hart voor Bailly? Dan vragen we je een vragenlijst in te vullen  http://www.dierenasielsinttruiden.be/dieren-in-het-asiel/adoptieprocedure-honden en deze te mailen naar vragenlijst@dierenasielsinttruiden.be