Voetbal – Bij KVV Zepperen-Brustem verloren de dames thuis kansloos, 0-5 tegen een sterker Membruggen. Zepperen-Brustem A verloor van FC Nijlen in een typische eindeseizoenswedstrijd, 0-1. En Zepperen-Brustem B ging winnen in Vliermaalroot , 1-2. Ze blijven hierdoor kans maken om de eindronde in 4de provinciale te spelen.

In de zaalsporten gaan we eerst naar het basketbal, naar KSTBB. Heren C stond achter, wist op gelijke hoogte te komen en zelfs even op voorsprong, maar helaas mocht het niet zijn tegen Stevoort: 65-70 werd de eindscore. Maar wel stevig gespeeld van de mannen van KSTBB. Hun Eerste Ploeg is zeker van promotie, maar kan ook nog altijd haasje-over spelen met Hansbeke en kampioen spelen.

In het handbal speelden de Heren 2 zaterdagnamiddag in Sporthal Jodenstraat tegen Hubo Handbal. De Binken kwamen nooit in de problemen en hielden de punten dan ook thuis. Eindstand: 21 – 17.

In het volleybal deden de speelsters van de diverse ploegen van DAVOST het prima.

Promo 2 won de laatste match van het seizoen met 3-1 van Hechtel-Eksel.

 

Promo 3a heeft er een laatste spannende match van gemaakt! Ze hebben met 3-2 de winst naar zich toe getrokken tegen Stalvoc. Proficiat dames!

U17A sluit het seizoen sterk af met een 3-2 overwinning tegen Herk de Stad!

Mooie laatste match door promo 3 gespeeld , 3-1 gewonnen tegen Opglabbeek