In de nacht van maandag op dinsdag heeft één of hebben meerdere personen de wagen van Ann Missotten op de Naamsevest opengebroken en het interieur besmeurt met voedsel. Ann is er het hart van in. Ze hoopt dat er getuigen zijn, en dat die zich melden bij de politie.

Toen Ann Missotten dinsdagochtend in haar wagen wilde stappen merkte ze dat die open was, en dat er iemand etensresten had achtergelaten. “Vooral de bestuurderszetel en het dashboard waren helemaal besmodderd”, aldus Ann. “Ook de rest van de wagen zag er niet uit: etensresten zoals frieten, ketchup en een rauw ei, dat kapot was geklopt op mijn dashboard. Het raam aan de passagierskant was naar beneden gedraaid.” Hoe is zoiets kunnen gebeuren? Ann denkt dat de inbreker misschien een systeem had om het slot open te doen. “Mijn wagen is een heel gewone Dacia zonder alarm of automatische vergrendeling.”

Na het werk diende Ann klacht in bij de politie. Ze hoopt dat er getuigen zijn die die bewuste maandagnacht op de Naamsevest iets hebben gezien ter hoogte van kapsalon Kathleen en Immovesta.

Getuigen kunnen hun verhaal kwijt bij de lokale politie op het nummer 011 70 19 11

Foto – © Ann Missotten