We kozen enkele aprilvissen uit waarvan wij doorhadden dat ze een één aprilgrap waren. Een overzicht van drie opvallende aprilvissen in Limburg.

In Genk was het dollen met het nieuwsbericht dat de politiezone Carma een drukke nacht achter de rug had omdat de tourbus van internationale ster Eminem er van de baan zou zijn gegaan. “Gelukkig raakte niemand gewond, en ging de rapper gewillig met de agenten op de foto.”

De aprilvis van het Tongerse BCG Tongeren Blindengeleidehonden oogstte veel bijval op sociale media. “We merken dat er veel mensen nog met heel wat vragen zitten rond de geleidekat. Daarom leggen wij je graag alles uit op onze website, waar je prompt een kat te zien kreeg die recht in de ogen keek van een vis. Beetgenomen!

Maar eindigen doen we in de stad van waaruit we dagelijks nieuws brengen: Sint-Truiden. Een licht pikante grap van de Kanaries, of terwijl het STVV-team. Zij deden heel wat dames enthousiast worden, of mogen we zeggen ‘warm lopen’, voor de lancering van een seksspeeltje, ‘Het Kanariepietje’, tijdens de Ladies Night van 23 april aanstaande. Had gekund, niet? Herlees het bericht hier:

https://www.truiensnieuws.be/advertorial/stvv-beetje-ondeugend-met-kanariepietje/

Foto’s © Media Haspengouw