Oproep voor getuigen na daad van vandalisme

Ongevallen

Een lezer die slachtoffer geworden is van vandalisme wenst via deze weg graag een oproep te doen naar getuigen nadat haar wagen werd bekrast.

“Wij parkeren onze wagen steeds op de parking aan het schooltje. Zelf wonen wij ter hoogte van de Battelestraat nr 28, te Velm.

We hebben een vermoeden wie onze gloednieuwe auto bekrast heeft, maar kunnen het niet bewijzen, daarom zijn we op zoek naar getuigen.”

Hebt u iets gezien of gehoord afgelopen avond dat de bewoners kan helpen om de daders op te sporen? Tips mogen naar wentie101@gmail.com

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Ongevallen
Nog nooit zo weinig verkeersongevallen met gekwetsten in de politiezone

In 2019 gebeurden er in de politiezone Limburg Regio Hoofdstad 507 verkeersongevallen waarbij er één of meerdere personen gekwetst raakten. Nooit eerder was dit aantal zo laag. Hoewel er op verkeersvlak minder processen-verbaal werden opgesteld, plukte de politiezone opvallend meer dronken bestuurders uit het verkeer. In 2019 stelden de inspecteurs …

Algemeen
Jonge Hasselaar komt om het leven in Zoutleeuw

Deze ochtend brachten we op onze Facebook pagina reeds het bericht dat er een zwaar auto ongeluk gebeurd was op de Ossenwegstraat in Zoutleeuw. Net bereikt het nieuws ons dat de 35 jarige man uit Hasselt overleden is aan zijn verwondingen. Alvast veel sterkte aan familie- en vrienden.

Algemeen
Ongeval Truilingenstraat

Afgelopen middag vond er een ongeval plaats in de Truilingerstraat. De bestuurder is ongedeerd liet trouwe lezer Jasper S. ons weten.

%d bloggers liken dit: