Maandag 21 oktober staat wereldwijd in het teken van de International Apple Day. Reeds sinds 1990 word deze mondiale appel-hoogdag gevierd met verschillende appelgerelateerde evenementen en wedstrijden over de hele wereld. Dit jaar mengt ook Belorta zich in de festiviteiten en laten we graag iedereen meevieren.

Een appeltje voor onderweg

Onder de noemer “een appeltje voor onderweg” verrassen we pendelaars en automobilisten over heel België met een heerlijk lekker én voedzaam appeltje van eigen bodem. Dé ideale vitamineboost om de ochtendrush door te komen. Een unieke, in het oog springende actie waarmee we de Belgische consument een verbazend plezante ochtend bezorgen.

Een heerlijk gezonde traktatie voor reizigers over heel België

Zowel pendelaars als automobilisten worden vandaag verrast met een verrukkelijke traktatie. Het BelOrta promoteam is aanwezig in de stations van Antwerpen-Centraal, Gent Sint-Pieters en Ottignies en op enkele van de drukste verkeersknooppunten van het Belgisch verkeer (in Antwerpen, Gent, Hasselt en Brussel). Snak je ook naar een gezond tussendoortje? Passeer dan zeker tijdens de ochtendspits van 06u00 tot 09u00 en/of de avondspits van 16u30 tot 19u30.

Over BelOrta appels

BelOrta appels worden geroemd tot ver buiten de landsgrenzen heen. De vruchtbare grond en het gunstige klimaat in ons land stelt ons in staat om elk seizoen weer heerlijk, voedzaam en kwaliteitsvol fruit te kweken. Van dit lekkers van eigen bodem kan je op elk moment van de dag genieten. Stukjes appel bij je breakfast bowl zorgen voor een dag vol energie. Dipje tijdens de voor- of namiddag? BelOrta fruit to the rescue! Jouw smoothies of andere drankjes een upgrade geven? Je raadt het al… onze appels zijn ‘your guy(s)’. Zin om de keuken in te duiken? Verras jouw dinergasten dan met de heerlijk fruitige toets van appels in slaatjes, desserts en nog zo veel meer. BelOrta appels smaken lekker zoet en vallen volop in de smaak bij zowel jong als oud. Rood, groen, klein, groot,…? Probeer ze gewoon eens allemaal, dan hoef je niet te kiezen!

Contactpersoon voor meer informatie

Glenn Sebregts (Marketing BelOrta)

Tel: +32 (0)15 565 272

Gsm +32 (0)478 31 71 84

e-mail: glenn.sebregts@belorta.be