De management opleidingen van de UCLL hogeschool gaan 8 pop-ups installeren in de stad Sint-Truiden.
“Onder de slogan ‘Moving Minds’ wil de school leerkrachten en studenten motiveren en activeren”, zegt Kim Plevoets, programma directeur management van de UCLL. “Het is de bedoeling van de jongeren nieuwsgierig te maken om ze zo klaar te stomen tot de professionals die het werkveld nodig heeft.”
Om deze reden gaat de UCLL deze pop-ups openen, het is een afstudeerproject waar de studenten voor alles moeten zorgen, van A tot Z.
UCLL koos voor de stad Sint-Truiden, omdat onze stad net als de hogeschool een bruisende stad is, waar er ruimte is voor nieuwe initiatieven te ontplooien.
Met dit project willen we vooral samen met de stad vooruitstrevend zijn.


Er zijn de 8 pop-ups die zullen openen op de Luikersteenweg of de Stapelstraat in Sint-Truiden., van 7 tot en met 23 februari.

Ze staan allemaal in het teken van positieve gezondheid en duurzaamheid.

Healin – Naturfinity – Moods & Goods – Pop up urban beauty – Lituation – Lifetime Pop-Up – Weco Pop-Up – Cycling Experience Store::: powered by Bioracer

“Start Minds” is een aparte cel binnen de UCLL waarmee ze studenten begeleiden van idee tot start-up.
“We gaan inspireren, coachen en verbinden”, vertelt Ilse Fraussen ons, verantwoordelijke binnen Start Minds. “Door het organiseren van allerlei acties en workshops, door het in contact brengen van andere jonge starters met de studenten hopen ze studenten te stimuleren. Op dit moment zijn er meer dan 100 jongeren die student-ondernemer zijn.”

Vanaf maandag 3 februari kan de de volledige interviews horen in “Schijven voor Bedrijven”, iedere werkdag op Trudo FM Sint-Truiden. Kom er alles te weten over de UCLL en de start-ups in Sint-Truiden.
www.trudofm.be , 105.2 of 105.6 FM