Het voorbije weekend werd er sportief en enthousiast gespeeld in de competitie. Of het nu voetbal, handbal, basketbal of volleybal was,…de ploegen blonken uit in fairplay en doorzettingsvermogen. En dat leverde mooie resultaten op.

Handbal

De Truinoskes van Regio dames haalden het van de dames van Hubo Hasselt met de mooie cijfers 20-15. Ook de heren keerden zeer tevreden naar huis na een 25-32 in Neerpelt.

Voetbal

De eindstand KVK Tienen – KVV Thes Sport was 2-0. Voor Thes werd het de eerste nederlaag na 10 wedstrijden. KVK nam van bij het begin het roer in handen. Via een penalty werd het al gauw 1-0 en in de slotfase legde Chantrain op de counter de 2-0 eindzege vast. Zaterdag trekt Tienen naar Heist. Aftrap om 20 uur.

En wat een dag voor Zepperen-Brustem! De dames konden winnen met 2-0. Zepperen-Brustem B won met 3-1. De topper van Zepperen-Brustem A tegen Park Houthalen werd binnengehaald met 3-2.

In 3B wist Wellen met 1-0 te winnen van Diest.

Volleybal

Davost Sint-Truiden had het in Promo 3 niet gemakkelijk en verloor met 0-3 van een – het moet gezegd – sterk Hasselt. Promo 2 won dan weer wel, met 3-0 van Hechtel-Eksel en haalt zo toch weer mooi 3 punten binnen.

In beeld: In het basketbal wisten de Dames B van Femina Habac hun uitwedstrijd tegen Zonhoven te winnen met een weliswaar zeer nipt 46-48.

(Jouw ploeg er niet bij? Speel zeker de uitslag naar ons door)

Foto’s © KVK Tienen & Femina HabacB