Waar vind je het ruimste aanbod en de beste keuze in verzekeringen, kredieten of beleggingen?  Wil je jouw project bespreken en rekenen op een snelle en persoonlijke service?  Maak dan al maar een afspraak met Baeten Verzekeringen.  Je kunt ze zowel telefonisch, op kantoor of op verplaatsing maar ook … via een videovergadering bereiken. Het team van Baeten Verzekeringen helpt je graag met het maken van de juiste keuze.

Baeten Verzekeringen is een dynamisch familiebedrijf in de financiële- en verzekeringssector.  Met hun 36 jaar ervaring zijn ze uitgegroeid tot een gevestigde waarde. In 1985 startte Wilfried Baeten  als onafhankelijk verzekerings- en kredietmakelaar in Sint-Truiden. Vandaag telt het team, inclusief de zonen Cederique en Dimitri, zes specialisten in de verschillende materies!

baeten-1

Digitalisering & efficiëntie

De laatste jaren heeft Baeten Verzekeringen sterk ingezet op digitalisering. Door de samenwerkingsverbanden die werden gesloten met verschillende partners gaan ze voluit voor de langtermijnrelatie met zowel hun particuliere als hun professionele klanten.

Via de vernieuwde website, Baeten Verzekeringen, kunnen klanten inloggen in de klantenzone. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om online een offerte aan te vragen voor een krediet en simulaties te maken voor tal van verzekeringsproducten. De bedoeling is niet om de producten op afstand te verkopen maar wel over zoveel mogelijk gegevens te beschikken waardoor het verloop van het traject uiterst efficiënt verloopt

Baeten Verzekeringen – Uw keuze voor een veilige toekomst

Verzekeringen

baeten-woning

Uw woning
De woning, of het nu als huurder of als eigenaar is… we werken allemaal erg hard voor onze ‘thuis’.  Om je woning veilig te stellen, dien je de woning en inboedel te verzekeren tegen brand, waterschade, glasbraak, natuurrampen, … Heb je een woning met een aangelegde tuin, zwembad en pool-house buiten de stad of een leuk ingericht appartement in het centrum? Baeten Verzekeringen zal steeds in functie van de wensen van de klant een passende oplossing aanbieden.

baeten-familie

Uw gezin
Heb je reeds een gezinspolis? Wat gebeurt er wanneer plots één van de ouders in het gezin erg ziek wordt, of erger nog, overlijdt? Hoe moet het verder met de kinderen? Heb je een verzekering voor cyberaanvallen of identiteitsdiefstallen? Ga je graag met je gezin op reis en wil je dit in alle veiligheid? Heb je een persoonlijke ongevallenverzekering? Heb je rechtsbijstand? Baeten verzekeringen zoekt naar de beste verzekering voor uw gezin.

baeten-auto

Uw auto
De BA verzekering is een verplichte verzekering maar Baeten verzekering gaat je ook adviseren met betrekking tot de omnium verzekering. Moet deze ook aangevuld worden met een uitgebreide rechtsbijstandsformule of een bijstand voor onderweg. Zijn daarnaast de elektrische step van de kinderen of de speedpedelec goed verzekerd?  Zijn mijn verzekeringsbewijzen in orde? Kom gerust eens langs en bij Baeten Verzekeringen bekijkt men welke verzekering perfect biedt naar wat jij als klant op zoek bent!

baeten-appartement

Uw appartement
Baeten Verzekeringen is dé specialist als het gaat over brandverzekeringen van residenties. In de volksmond gekend als ‘de blokpolis’. Door de jaren ervaring kan Baeten Verzekeringen een eigen ‘blokpolis’ aanbieden. De voorwaarden zijn uniek en de tarieven uiterst scherp! Bovendien licht Baeten Verzekeringen hun verzekering toe op de vergadering van mede-eigenaars.

Professionele en particuliere klanten
Zowel de particuliere als professionele klanten kunnen bij Baeten Verzekeringen terecht. Baeten Verzekeringen wil er zijn in elke fase van het leven van hun klant! Of het nu gaat om het afsluiten van een fiscaal voordelig pensioensparen of het verzekeren van een groot industrieel pand voor een productie bedrijf, bij Baeten Verzekeringen word je steeds correct, transparant en duidelijk geïnformeerd over de mogelijkheden

baeten-beleggen

Lenen, sparen en beleggen

Denk je reeds aan een spaarrekening voor jezelf of je (klein)kind? Of doe je reeds aan langetermijnsparen voor je vastgoedproject of je aanvullend pensioen? Doe je aan pensioensparen via verzekering of fonds? Zoek je hulp met een huurwaarborg?

Wens je veilig te beleggen of hou je toch liever van het nemen van grote risico’s?

Wens je een lening aan te gaan voor je auto, voor de renovatie van je huis, een hypotheek of woningkrediet of heb je een krediet nodig voor je investering en dit tegen gunstige tarieven?

Twijfel niet langer als je met vragen zit en kom gerust eens langs op kantoor.

Baeten Verzekeringen, uw keuze voor een veilige toekomst!

Baeten Verzekeringen, Spaansebrugstraat 58, 3800 Sint-Truiden, tel: 011 68 41 62, fax: 011 68 95 99, info@baetenverzekeringen.be, www.baetenverzekeringen.be,  Baeten Verzekeringen | Facebook