Wie er graag hip en trendy wil uitzien, moet zeker in Brustem zijn. Je kunt er nu genieten van een uniek concept! Je kunt er naar het kapsalon, een schoonheidssalon of zelfs naar de baby- en kinderkledingwinkel.  Voor ieder wat wils. Je vindt er nu Brecht Brugmans Kapper, Pepper’s Beauty en Jeffies Kinderkleding. Slechts 1 adres: Herderstraat 18, 3800 Brustem – Sint-Truiden.

foto-1-samen-balonnen

@Mediahaspengouw

Brecht Brugmans Kapper
Brecht Brugmans Kappers ken je vast al langer, Brecht droomde van een leuk team en een uniek concept. 5 jaar geleden dacht hij er ook al aan om samen met Jeffrey en Sarina een nieuwe zaak te starten. Nu is het zover. Ze vonden de geweldige locatie in Brustem die groot genoeg was voor ieders eigen plekje

Brecht en zijn team komen graag creatief uit de hoek. Voor een uitdaging staan ze altijd klaar. Zo helpt hij je ook graag met het maken van je keuze en … de uitvoering.  Productkeuze is de key to succes, samen met zijn jarenlange ervaring.

Brecht en team zien je graag voor persoonlijke, kleurijke benadering en advies.

Brecht Brugmans Kapper, Herderstraat 18, 3800 Sint-Truiden, 011 91 85 10, Brecht Brugmans Kapper | Facebook, Brecht Brugmans Kapper Instagram,

foto-3-brecht-brugmans

©Mediahaspengouw

Pepper’s Beauty – Een instituut met passie voor het vak
Sarina Swinnen is de drijvende kracht achter Pepper’s Beauty. Hier kun je kiezen uit een grote keuze aan behandelingen en diverse specialisaties.

Hou je van Beauty – Circadia, Make-up, Nails of Waxing, een fijne manicure of pedicure dan ben je op de juiste plaats. Wil je je echt eens laten verwennen, geniet dan eens van een gelaatsverzorging of een ontspannende massage.

In een rustige omgeving kan je helemaal zen worden tijdens je favoriete behandeling. Heb je liever een Ladies-night of een kids-workshop? Alles kan, aangepast op maat van jouw wensen.

Pepper’s Beauty, Sarina Swinnen, Herderstraat 18, 3800 Brustem – Sint-Truiden, 0494 77 92 67, sarina@peppersbeauty.be, www.peppersbeauty.be, Facebook PeppersBeautySarina, Pepper’s Beauty instagram

foto-4-sarina-schoonheidssalon

©Mediahspengou

Jeffies Baby- en Kinderkledingswinkel
Zoek je toffe baby- of kinderkleding vanaf 1 maand tot 16 jaar voor zowel jongens als meisjes, dan moet je zeker eens  bij Jeffies Kinderkleding passeren. Je vindt er topmerken zoals Cars, Z8, Losan, Blue effect, Retour, …

Je kunt er eveneens terecht voor allerlei accessoires zoals kousen, mutsen, oorverwarmers, haarbanden, sjaals en zelfs cosmeticaproducten speciaal voor de kids.

Via de Webshop – Jeffies kun je ook steeds bestellingen doorgeven. Weet je echt nog niet wat kopen, neem gerust een cadeaubon.

Jeffies Kinderkleding, Jeffrey, Herderstraat 18, 3800 Brustem – Sint-Truiden, 0493 63 61 00, info@jeffies.be, www.jeffies.be, Jeffies | Facebook, Jeffies Instagram

foto-5-jeffrey-kinderkleding

©Mediahaspengouw

OPGELET: Tijdens het openingsweekend van 01 en 02 mei 2021 ontvang je een goodybag en maak je kans op prachtige prijzen. Volg het trio zeker op hun facebookpagina’s om mee te doen aan allerlei acties en op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden. Nog een pluspunt voor de 3 zaken: er is parking in de nabijheid en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

foto-2-samen-zetel

©Mediahaspengouw