De 34-jarige ondernemende Truiense Celine Vekemans ziet het helemaal zitten om haar traiteur- en delicatessenzaak Atelier C te starten in de Zoutstraat 2A te Sint-Truiden.  Nu zaterdag 7, zondag 8 en maandag 9 mei gaan de deuren voor de eerste keer open.  Iedereen is welkom.

Celine heeft een koksopleiding gevolgd aan de PXL Hasselt.  Met reeds meer dan 10 jaar ervaring in de horeca zal ze zeker haar stempel in Atelier C kunnen drukken. De 5 laatste jaren konden we reeds genieten van de overheerlijke meeneemmenu’s die ze als traiteur klaarmaakte in Eurospar Zepperen.

Atelier C biedt een totaalpakket van volledig voorbereide menu’s aan die volledig gemaakt zijn op maat van de klant en die je kunt meenemen om al dan niet op te warmen bij u thuis.  Je spaart enorm veel tijd en krijgt een uitzonderlijk geraffineerd menu op je bord. Daarnaast is er ook een grote keuze aan charcuterie, kazen en wijnen.

 

Verkies je liever een traditionele tapasplank of een buffet met patatas bravas, aardappeltortilla en bruschettas of wil je eens een uitzonderlijke barbecue organiseren met alles erop en eraan? Kom gerust eens langs en laat je verleiden.

Wekelijks kun je kiezen uit allerlei promoties en lekkernijen. Indien je op de hoogte wenst te blijven, like dan onze Facebookpagina Atelier C  en … we zijn er zeker van dat je ook een levensgenieter wordt.  Binnenkort kun je ook bij ons terecht met je Shop&TheCity kaart of app en … wie weet win je mooie prijzen.

Atelier C – Uw eigen restaurant aan huis.

Delicatessen Atelier C – De Smaaksensatie – Traiteur
Zoutstraat 2A, 3800 Sint-Truiden
GSM: +32 495 51 43 20
Facebook: Atelier C
Website: www.atelier-c.eu

 

Openingsuren:

Maandag 11u30 18u00
Dinsdag 10u00 18u00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10u00 18u00
Vrijdag 10u00 18u00
Zaterdag 08u30 18u00
Zondag 08u30 12u00

 

N.B.: Celine is een fervent verzamelaarster van Duvel. Je kunt haar daarbij altijd verrassen…