Stefanie Menten uit Sint-Truiden heeft veel talenten. Ze studeerde Humane Wetenschappen in KCST en was regiocoördinator voor Kunstbende, volgde een opleiding binnenschrijnwerker, is actief lid van toneelvereniging M-Theater, waar ze acteert, regisseert en al jaren de decors ontwerpt en realiseert. Al meer dan 8 jaar runt ze haar eigen bedrijf  Menten Interieur Design – MInD, voor meubelrenovaties. Maar Stefanie zit niet stil en komt nu met haar tweede bedrijf.

Stefanie lost het op!
De bedoeling van Stefanie lost het op, is om net die extra hand te zijn voor mensen die dat echt nodig hebben. Ze is er uiteraard voor iedere Truienaar, maar vooral voor oudere mensen, mensen die minder mobiel zijn, mensen die alleen zijn en die kleine klusjes gewoon niet (meer) zelf kunnen oplossen.

Stefanies familie deed regelmatig beroep op haar om allerlei klusjes uit te voeren. Hierdoor kwam ze tot de vaststelling dat er nog vele andere mensen zijn die niet het geluk hebben om iemand in de familie te hebben die een handje kan meehelpen. Zo kwam ze op het idee om Stefanie lost het op te starten.stefanie-2

Stefanie lost het op is er vooral voor jouw kleinste klusjes, zoals een plint terugplakken, de luchter ophangen, een kast (de)monteren, de WiFi in orde brengen, de digicorder die steeds uitvalt maken, een nieuwe gsm installeren, de afstandsbediening compatibel maken met je tv of een ander toestel, mensen helpen met het internet, spullen die (liefst) gesorteerd zijn naar het containerpark brengen, helpen bij voorbereiding van een verhuis of met uitpakken, (de verhuis zelf doet ze niet), (lekkende) kranen vervangen of ontkalken, de bladeren in de tuin samenrapen en wegbrengen, het tuinhuis beitsen, het scharnier van de keukendeur maken, … en zo kunnen we nog heel lang doorgaan… Geen klusje is Stefanie te klein.

Heb je een probleem, contacteer Stefanie  op het nummer 0483 08 56 77, via mail mentenstefanie@gmail.com of via de Facebookpagina: Stefanie lost het op.

Stefanie is jouw grote hulp, voor al jouw kleine problemen.