Stevens Houttechniek

©Mediahaspengouw

Reeds meer dan 25 jaar is het familiebedrijf Stevens actief in het produceren en plaatsen van binnendeuren en houten trappen op maat. Zij zijn gevestigd op de industriezone te Brustem.

stevens Houttechniek

©Mediahaspengouw

Bij Stevens houttechniek produceren ze zowel voor particulieren als projectontwikkelaars. Om productieverhoging te creëren gaan ze uitbreiden aan de overkant van hun zaak.

Er komt in de nieuwe loods een opslagruimte met een zaagafdeling en een afwerkingsruimte met een stelplaats voor de vrachtwagens. De oppervlakte van de nieuwe loods en overkapping bedraagt +/- 5.524 m2.

Hierdoor kan Stevens houttechniek met hun modern machinepark sneller kwalitatief maatwerk afleveren. De aankoop van een CNC-machine is reeds een feit. Je kan steeds rekenen op de vakmanschap, creativiteit en expertise van Stevens Houttechniek, ook tijdens de werken. De toonzaal van 600 m2 is steeds toegankelijk na afspraak.

Contactgegevens
Stevens Houttechniek, Lichtenberglaan 2030, 3800 Sint-Truiden, 011 69 10 10, info@stevenstrappen.be, www.stevenstrappen.be, Facebook Stevens Houttechniek, Instagram Stevens Houttechniek