De Truiense Lisa Wauters is blij dat ze kan deelnemen als finaliste Queen of the Models 2021. Door haar deelname kan ze gelanceerd worden als model. Ze heeft een leuk voorkomen, een sterke uitstraling, een toffe persoonlijkheid, de ambitie en het engagement om Queen of the Models 2021 te worden. Ze gaat voor vertrouwen, respect en deskundigheid. Sint-Truiden is fier op Lisa en steunt haar alvast met haar deelname.

lisaw-2-rob

©Mediahaspengouw

Wie is Lisa Wauters
De 20-jarige Lisa Wauters heeft boekhouden-informatica gestudeerd aan KCST. Ze helpt kinderen van het lager onderwijs die het moeilijk hebben bij hun studie en studeert momenteel voor leerkracht lager onderwijs aan de Hogeschool PXL te Hasselt. Lisa houdt van zowel muziek als dans, ze zingt graag en speelt gitaar en piano. Bovendien is ze nog de trotse eigenaar van Casper en Wolf, 2 lieve honden.

Organisatie Queen of the Models VZW
Lisa Wauters is fier dat ze kan rekenen op de steun van Steven Masset (voorzitter) en Nico Landuyt (secretaris) van de organisatie Queen of the Models. Dankzij haar huisfotograaf Steven Masset en andere professionele fotografen kan ze haar uitleven in de fotoshoots. Daarenboven kan ze nog rekenen op een super team van MUA’s (make-up) en Kapsters.

lisaw4

©Mediahaspengouw

Deelname
Door deel te nemen leert Lisa alle vaardigheden die van een model verwacht worden. Je leert samen te werken, assertief uit de hoek te komen, hoe te poseren, het aanleggen van een portfolio, te wandelen op de catwalk, make-up aanbrengen, je haar in figuren brengen, open te communiceren…

Het is ook hard werken, je moet deelnemen aan allerlei promo-activiteiten, je laten coachen, de pers en media bespelen, goede reviews zien te bemachtigen, … en het belangrijkste: ‘model’ zijn waar en wanneer nodig.

Lisa wil vooral meedoen voor de unieke ervaring. Los van alles wat ze zal meemaken, is het ook een boost voor haar zelfbeeld, wat altijd welkom is.

Lisa kijkt vooral uit naar het leren kennen van iedereen, de fotoshoots, het voeren van promo-activiteiten, de Fashion Catwalk en natuurlijk de komende spetterende finale show op zondag 24 oktober 2021. Wie wilt er niet eens op de cover staan van een mooi modeblad als model? Lisa is trots om tot de Queen of the Models Familie te behoren.

lisaw-3-trouw

©Fotografe Alison De Wolf / fotografie Misueño

Bedanking
Lisa wil hierbij ook haar sponsors,  Keelin Design (zelfgemaakte juwelen), Buyckstraat 39, 8570 Anzegem en Ellens Fashion (kleding), Bergstraat 25, 9180 Moerbeke, bedanken voor hun steun bij de start als model.
Ze bedankt ook graag Alison De Wolf – Mi Sueño (fotografiemisueno.be), (fotograaf – kleding), een fotografe uit Meerhout waarmee ze al meerdere keren samenwerkte.

Finale
28 finalisten nemen deel aan Queen of the Models 2021 (april-oktober).  Lisa vertegenwoordigt niet alleen haarzelf maar ook Sint-Truiden. De finale show op 24 oktober 2021 is heel belangrijk voor haar.  Ze hoopt natuurlijk op de kroon, maar het belangrijkste is voor haar de ervaring en het durven aangaan van nieuwe uitdagingen in het leven. Haar deelname kan er immers voor zorgen dat ze een nieuwe wending geeft aan haar leven.

Lisa is er iedere dag klaar voor om aan de dag te beginnen. Haar werk daagt haar uit met elk nieuw project om beter te worden en meer te bereiken.

Lisa heeft alvast een portfolio aangelegd Model Lisaw. Iedereen die bepaalde thema- of fashionshoots neemt, ziet wat onze Queen Lisa in haar mars heeft. Je kunt haar nu reeds boeken.

lisaw-4-rood-kleed

©Jean-Pierre Vanhaeren

Stemmen
Om Queen of the Models 2021 te worden rekent Lisa op uw steun. Je kunt binnenkort op haar stemmen. Volg model Lisa op haar Facebookpagina Finaliste Queen Of The Models 2021  en de website Queen of the Models 2021.

Contactgegevens
Website: Queen of the models
E-mail: Model Lisaw
Portfolio: Model Lisaw
Instagram: Model Lisaw
Facebook: Lisa Wauters Finaliste Queen Of The Models 2021