De enkele dagen geleden in primeur op onze nieuwssite aangekondigde grote party van 18 mei, die de naam Amnesia Clubbin’ meekreeg, doet intussen de geruchten in hartje Sint-Truiden aanzwellen. Weten we al iets meer?

Bijna vijf jaar na het laatste legendarische Nieuwscafé-feestje is de honger naar een party-revival in Sint-Truiden er alleen maar groter op geworden. De initiatiefnemers willen nog niet veel lossen. De datum waarop “er iets gaat losbarsten” is 18 mei, maar zo blijft de locatie voorlopig een goed bewaard geheim en beperkt men zich in een reactie daarover  tot “ergens in het centrum”.

Eén van de hoofdrolspelers wil na enig aandringen toch wat kwijt: “We willen op 18 mei een echte party laten losbarsten ergens in het centrum. We gaan voor 100% sensatie, met dansers, vuurspuwers en lightshows, alles van professioneel topniveau. Woensdag 26 april zullen we de DJ’s aankondigen. Voor onze Truienaren zal er een héél bekend persoon tussen staan! Hier gaat nog lang over nagepraat worden.”