Naar jaarlijkse gewoonte organiseert het lokaal bestuur Landen in december WinterLanden. Dit jaar wordt het Stationsplein niet één maar twee keer omgetoverd tot hét gezelligste winterdorp uit de regio. Chalets met lekkere dranken, smakelijke hapjes, leuke cadeautjes, een grote centrale tent en een gevarieerd animatieprogramma voor jong en oud staan garant voor warme sfeer en gezelligheid.

Na de Truiense voorstelling vorige week van de eindejaarsactiviteiten is het nu de beurt aan de collega’s van Landen. Daar kiezen ze voor twee weekends WinterLanden. De beschikbare plaatsen daartoe zijn overigens al uitverkocht. De cultuurdienst heeft een gevarieerd animatieprogramma samengesteld voor een divers publiek.

Op vrijdag 9 december opent WinterLanden XL met een spectaculaire vuuract. Op zaterdag 10 december brengen De Jongens weer de beste meezingers en op zondag 11 december is het aan de kids met interactieve animatie en een meet & greet met de Plopsafiguren. Het tweede weekend start met vaste klant Jonas Van Esch op accordeon. Zaterdag 17 december trakteren we op een heuse Après-Skiparty waar Moosebar Dj Tom Cosyns de bezoekers aan het dansen brengt. Zondag 18 december warmen de kids van De Melodietjes het bezoek van de Kerstman op.

Praktische info

Stationsplein Landen

Weekend 1

  • vrijdag 9 december: van 17 tot 24 uur
  • zaterdag 10 december: van 14 tot 24 uur
  • zondag 11 december: van 14 tot 22 uur

Weekend 2

  • vrijdag 16 december: van 17 tot 24 uur
  • zaterdag 17 december: van 14 tot 24 uur
  • zondag 18 december: van 14 tot 22 uur

Gratis toegang

© Cultuur@landen.be