De netwerkorganisatie BNI (Business Network International) komt naar Sint-Truiden. De organisatie biedt een positieve, ondersteunende en gestructureerde omgeving voor de ontwikkeling en uitwisseling van kwalitatief goede aanbevelingen. Vooral de energieke aanpak valt in de smaak van steeds meer ondernemers. Afspraak met een ontbijt in De Fwajee.

Op 1 augustus verzamelen tientallen ondernemers onder de vlag van BNI in Cultuurcafé De Fwajee in Sint-Truiden. De organisatie BNI staat al jaren garant voor een professionele ontwikkeling. “Bij ons krijg je toegang tot onze exclusieve trainingsprogramma’s en verschillende mogelijkheden om jouw presentatie en zakelijke vaardigheden aan te scherpen. We voorzien 52 netwerkbijeenkomsten per jaar wat de zichtbaarheid bij vele andere zakelijke professionals in de Truiense regio aanzienlijk verhogen.” BNI zorgt ook voor toegang tot een reeks hulpmiddelen en educatief materiaal over netwerken, spreken in het openbaar en zakelijke succesverhalen. “Ondernemers uit de Haspengouwse regio zijn van harte welkom om de ontbijtmeeting bij te wonen. De bedoeling is dat je contacten kan leggen die voor jou interessant zijn zoals syndici en projectontwikkelaars”, aldus de organisatoren.

Praktisch

Cultuurcafé De Fwajee, Plankstraat 18, Sint-Truiden. Van 6.30 uur tot 8.30 uur is er een ontbijtmeeting. Inschrijven via een mailtje naar contact@defwajee.be