Bijna één jaar na haar verhuis schittert Belisol Sint-Truiden meer dan ooit op de Industrielaan 3160, naast Calinova. Al wandelend door de ruime showroom kan je kennismaken met een breed assortiment aan ramen, deuren, schuiframen en kan je beginnen dromen. “Klanten doen hier inspiratie op. En dan is het de kunst om hen goed te beluisteren en hun droom te realiseren”, weet zaakvoerder Erik Brants. “Met het topteam dat we hier in huis hebben gaan we voor een kwalitatieve plaatsing dat het buitengevoel naar binnen brengt.”

Zowel in de nieuwbouw als bij renovatie komt er een moment dat je voor je woning keuzes gaat maken. “Dan stappen wij mee in je zoektocht”, steekt zaakvoerder Erik Brants van wal. “Wie door onze showroom wandelt kan heel wat inspiratie opdoen en beginnen dromen. In een gesprek luisteren we heel goed naar wat een klant wil, wat de wensen en verwachtingen zijn. We stappen mee in het verhaal en we werken in overleg een voorstel uit dat past bij je smaak, woning en budget.”

Het aanbod van Belisol is iets waar Erik trots op is. “Ramen, deuren en schuifdeuren zijn onze basisproducten. We werken met pvc, aluminium en hout. Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs.  Wij hebben altijd gekozen voor exclusieve kwaliteitsproducten. Neem nu onze schuiframen, we halen er het buitengevoel mee naar binnen.”

(Lees verder onder de foto)

Topteam

Wie wandelt tussen de diverse modellen ervaart met eigen handen dat het om topkwaliteit gaat. Maar dat is slechts een deel van het Belisol-verhaal. “Dé uitdaging is de vakkundige plaatsing”, weet Erik. “Van nieuwbouw tot renovatie, élke plaatsing moet goed afgewerkt zijn. En dat kan bij Belisol dankzij ons topteam. Iedereen wil hier mee uitblinken in wat we doen. Belisol bestaat uit het grootste netwerk van lokale, vakkundige experts. Stuk voor stuk mensen die zich inzetten voor de kwaliteit en de duurzaamheid van onze producten én service.”

“Wij zijn een ambitieus team”, vult commercieel adviseur Ben Santermans aan. “We zorgen voor drie pijlers: professioneel advies en technische opmeting, vakkundige plaatsing en nette afwerking en een kwaliteitscontrole. Als ex-profvoetballer kan ik hier mijn competitiedrang botvieren tijdens de verkoop en de klanten zo goed mogelijk helpen in een huiselijke omgeving. Ik spiegel me graag aan Thibaut Courtois, onze nationale keeper, die mijn teammaat was bij de U16 in Genk. Hard werken om kwaliteit te leveren.”

Win uw ramen en deuren terug

Er loopt dezer dagen trouwens een feestelijke actie bij Belisol. “Wie bij ons ramen en deuren bestelt kan in de prijzen vallen. Over heel België geven we maar liefst 100.000 euro aan ramen en deuren cadeau en we geven verder tot 3000 euro buitenschrijnwerk cadeau bij Belisol Sint-Truiden. Wie van plan is te renoveren of voor de nieuwbouw een bestelling te plaatsen, kan deelnemen tot en met 21 december. En wat 2023 betreft, wij zullen meer dan ooit blijven inzetten op kwaliteitsproducten, gekoppeld aan een professionele plaatsing en afwerking”, besluit Erik Brants.

Praktisch

Belisol, Industrielaan 3160, Sint-Truiden (naast Calinova)

Zondag, maandag en vrijdag: gesloten
Dinsdag, woensdag en donderdag: 9 – 17 uur
Zaterdag: 9 – 13 uur

https://www.belisol.be/nl/showrooms/sint-truiden

©TruiensNieuws / Belisol Sint-Truiden