Maak kennis met “Hooch”!

Advertorial

“Hooch”, uitgesproken [Hoetch], heeft recent zijn deuren geopend op de Grote Markt te Sint-Truiden.

De drie uitbaters Peter, Peter en Patrick hebben gekozen voor een ruim assortiment aan producten en diensten. Zo kan iedereen zijn hart ophalen in dit vernieuwende concept.   

Als eerste kan je in de shop terecht voor een ruim assortiment aan gins, whisky’s, rums en wijnen, maar vergeet ook zeker de heerlijke frisdranken niet. Deze kan je ter plekke nuttigen of mee naar huis nemen.

Ook klanten die geen tijd of zin hebben om zich te verplaatsen, kunnen zich naar hartelust uitleven in de online shop, waar het hele assortiment teruggevonden kan worden.

Daarbuiten biedt Hooch tal van evenementen en activiteiten aan; zo heb je verschillende “tastings”: gintasting, whiskeytasting, rumtasting en wijntasting.

Dit is een uitstekende manier om nieuwe producten te leren kennen, zonder de volledige flessen te moeten kopen en een teleurstelling rijker te zijn.

Afzonderlijk, of samen met een “tasting” biedt “Hooch” ook een escaperoom aan: “The Hooch Escapes”. Deze unieke, zelfontworpen, escaperoom is geschikt vanaf 4 personen om tot wel met 18 personen tegelijk te spelen in 3 verschillende kamers. Dit alles maakt de escaperoom uniek in zijn soort.

Hieronder volgt een korte beschrijving van het verhaal:  

Het was rond het jaar 1900 dat Mr. Hoetsch bekend was omwille van zijn experimentele drankjes en elixirs. Hij woonde boven zijn eigen winkel “De Kleyne Engel” op de Grote Markt te Sint-Truiden waar hij een selectie van zijn meest bijzondere brouwsels verkocht. De mensen in de omgeving kenden Mr. Hoetsch als een vriendelijke maar mysterieuze man die hun altijd kon verrassen op lekkere smaken en ongewone smaakcombinaties. Tijd voor een gezin had Mr. Hoetsch niet, zijn tijd ging op aan het brouwen. Tussen al zijn kleine creaties door werkte Mr. Hoetsch aan wat zijn levenswerk moest worden: een ultiem drankje… 

Wil jij weten hoe dit verhaal eindigt? Bezoek dan zeker www.Hooch.be,

Boek alvast jouw escape game voor de komende weken en tot 3/09/’18 speelt 1 persoon gratis mee.

De grootste troef van “Hooch” is echter “The Murder Dinner”. Vanaf 10 personen tot maximum 18 personen moet je tijdens een 3-gangen-menu ontrafelen wie de moordenaar is. Fan van het gezelschapsspel “Cluedo”? Dan kan dit spel je zeker bekoren. 

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Advertorial
Toyota Jenaer houdt ontdekkingsweek nieuwe Toyota Yaris, ook met stockkortingen op het volledige gamma!

Om de komst van de nieuwe Toyota Yaris extra in de kijker te zetten, organiseert Toyota Jenaer komende week van 21 september tot 27 september 2020 een heuse “ontdekkingsweek”. Top in zijn segment De Toyota Yaris is al jaren een verkoopstopper in zijn segment, dit komt vooral door zijn unieke …

Advertorial
Krantenwinkel “De Oude Post” is verzamelplaats voor Lotto winnaars

Het viel ons op afgelopen week. Tot 3 maal toe binnen een maand tijd kwam er een berichtje voor bij van “De Oude Post” dat er wederom een Lotto winnaar was! Oké het zijn niet de grootste bedragen, maar 500 Euro extra deze maand, daar is toch iedereen tevreden mee?  …

Advertorial
Allerheiligen binnen 2 maanden: Reserveer nu voor de opfriswerken aan het graf van je geliefde!

Over 2 maanden is het reeds Allerheiligen, de drukste periode op kerkhoven en graven. Vele personen wensen tegen dan het graf van hun geliefde tiptop in orde te hebben. Stadsfixer staat je hier mee bij. Stel je werken dus niet uit tot de laatste weken voor Allerheiligen, maar doe nu …

%d bloggers liken dit: