Juwelier Willems staat op het punt zijn inloopwinkel in de Stapelstraat onder handen te nemen. Voorafgaand aan de verbouwingswerken kondigt de Truiense juwelier een grootschalige uitverkoop aan. Hiermee neemt het afscheid van bepaalde collecties om zich nog meer te richten op maatwerk en vakmanschap. De beleving staat centraal, met gebruik van de nieuwste technologieën in de sector, vooral gericht op verlovings- en trouwringen.

Met een toegewijd team van zeven medewerkers, een eigen goudsmederij en horloge-atelier, blijft Juwelier Willems een bastion van traditioneel vakmanschap. Zaakvoerders Erwin Willems en Kenzy Franco investeren echter ook in innovatie, met technologieën als 3D-printing en design. Naast betaalbare kwaliteitsmerken blijft Juwelier Willems ook verdeler van topmerken zoals Tag Heuer en Longines. De nadruk op maatwerk en eigen creaties blijkt een succes, vooral op het gebied van verlovings- en trouwringen. Dit najaar introduceert de juwelier een primeur in Limburg: een eigen ‘trouwcorner’ in de inloopwinkel, waar koppels het hele jaar door kunnen genieten van een intieme setting om ringen te ontdekken.

Uitverkoop

Om ruimte te maken voor de aankomende verbouwingen, kondigt Juwelier Willems een grote uitverkoop aan. Vanaf donderdag 2 mei kunnen koopjesjagers terecht in de boetiek, waar diverse gerenommeerde merken zoals Pandora, Michael Kors, Festina, Tommy Hilfiger, Ti Sento en meer tegen gereduceerde prijzen worden aangeboden. De kortingen blijven geldig tot oktober, afhankelijk van beschikbaarheid. Er wordt aangeraden snel te handelen voor wie specifieke merken op het oog heeft.