De voorbije dagen maakte Trends de genomineerden bekend voor de prestigieuze titel: Trends Manager van het Jaar 2020. Onder de 10 genomineerden maar liefst drie Truiense bedrijven: CEO’s Els Paesmans en Koen Quaghebeur van Globachem, Karin Van De Velde van Callexcell en Ann Gijsens van Impermo. De winnaar wordt bekendgemaakt op 6 januari 2021 tijdens de live-uitzending van de exclusieve gala-avond in Brussels Expo.

Het voorbije jaar vormde een grote uitdaging voor ondernemers. De organisatie van het werk, het personeelsbeleid en de klantendiensten moesten zichzelf vaak heruitvinden. Heel wat ondernemers wisten uitdagingen om te buigen tot kansen door in te zetten op thuiswerk en online verkoop.

Sinds 1985 organiseren Trends en Kanaal Z de Trends Manager van het jaar, een jaarlijks evenement. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd door een professionele jury en onderscheiden zich door een opvallende turn-around, een doorgedreven expansie, een opmerkelijke innovatie, een uitmuntende balans, een strategische vernieuwing, een beurssucces of een combinatie van deze factoren. Uit een uitgebreide lijst zijn tien kandidaten weerhouden waarvan maar liefst drie Truiense genomineerden: CEO’s Els Paesmans en Koen Quaghebeur van Globachem, Karin Van De Velde van Callexcell en Ann Gijsens van Impermo.

“Sint-Truiden is een stad waar ondernemers en werknemers graag aan de slag zijn. We proberen hen te ondersteunen waar mogelijk, zeker in deze moeilijke periode. Bedrijven vormen de basis van een sterke samenleving en creëren jobs. De drie genomineerden zijn krachtige ambassadeurs van onze innovatieve stad,” zegt schepen van Lokale Economie Jo François.

“Deze drie bedrijven zijn gevestigde waarden in Sint-Truiden. Ze creëren werkgelegenheid wat de levenskwaliteit van veel Truienaren ten goede komt. De verschillende CEO’s, waaronder drie vrouwen, tonen ambitie en leiderschap. Kwaliteiten die jonge mensen inspireren en in de toekomst leidt tot nieuwe succesverhalen,” besluit burgemeester Veerle Heeren.

Vanaf maandag 23 november tot en met zondag 6 december kunt u online stemmen op uw favoriete genomineerden. De jury kiest de uiteindelijke winnaar uit de vijf kandidaten die de meeste voorkeurstemmen halen. Stemmen kan op www.managervanhetjaar.be.

 

Ann Gijssens

Karin Van De Velde