Na 8 weken sluiting gaat het cosmocafé terug open. Weliswaar enkel online via de nieuwe webshop. Indien je online artikels bestelt, krijg je ze de dag erna geleverd aan huis, tenminste als je in het Vlaamse Landsgedeelte woont.

Het Cosmocafé dat gelegen is op de Grote Markt 66 in Sint-Truiden was twee maanden geleden overgenomen door een trio van ondernemers. Ze moesten helaas hun zaak juist na de opening terug sluiten vanwege de corona-uitbraak. Waarom zou je niet kunnen genieten van een aperitief bij u thuis?

Er is een gelimiteerde Cosmo Limm Gin gelanceerd bij het Cosmocafé via Social Media. Na 2 u waren reeds 36 flessen verkocht.

Cosmocafé ziet de noodzaak in van online te gaan en lanceert nu haar webshop. Een gevarieerde webshop met keuze uit aperitiefhapjes, cocktails, gin tonic, mocktails, wijn en zelfs accessoires zoals een limoen, een citroen, Fever tree tonic, ijsblokjes, glazen…

Cosmocafé kiest bewust voor levering vanwege de corona-crisis. Vanaf 25 euro is de levering gratis. Dit gebeurt met een elektrische auto die ter beschikking is gesteld door Mercedes Claes & Zonen.

De webshop is te vinden door te drukken op Shop Cosmocafé  dThis Sharing