Deze jonge, knappe Mechelse herder reu is Cas. Cas werd geboren in december 2019. Hij kwam net op tijd bij ons terecht. Hij werd namelijk in beslag genomen en was vel over been. Hij werd zwaar verwaarloosd. We zijn blij dat we hem hebben kunnen helpen en kunnen nu op zoek naar een liefdevolle thuis voor hem.
Cas is ondertussen mooi opgeknapt. Het is een jonge en energieke hond! Hij is enorm gedreven en heeft een grote werklust. Hij doet alles voor een bal! Het is de ideale sportkameraad! Een positieve training zal hem nog heel veel nieuwe dingen kunnen leren. Hoe hij in huis is weten we dus nog niet. Maar gezien z’n slimme koppie zijn we ervan overtuigd dat hij heel erg snel leert. In het asiel pikt hij nieuwe dingen goed op. We leren hem wandelen aan de Gentle leader om z’n energie wat te kunnen sturen. Cas is geen zetelhanger. Hij zoekt actieve mensen die hem dagelijks fysiek en mentaal uitdagen. Een goed afgesloten tuin waar hij geregeld in kan spelen is zeker aan te raden! Mensen met ervaring met herderachtigen zijn zeker een plus!
Cas kan perfect geplaatst worden in een thuis zonder andere hond. Hij kan ook gematcht worden met een teef. Hoe hij naar katten reageert is niet duidelijk.
Cas hecht zich vlot aan z’n aandachtspersonen. Hij reageert ook vriendelijk naar iedereen die hem passeert en begroet. Omdat hij niet de beste start in z’n leven kende, weten we niet hoe hij op kinderen zou reageren. Uit veiligheid plaatsen we hem niet bij kinderen onder de 12 jaar. Een gezin met kinderen vanaf 12 die gewend zijn aan grote honden kunnen zeker kennis maken.
Heb jij een plek voor deze jonge kerel? Hij verdient het zeker om terecht te komen in een warm nest waar hij alle zorgen en liefde kan krijgen die hij verdient!
We vragen je een vragenlijst in te vullen (http://www.dierenasielsinttruiden.be/…/adoptieprocedure…) en deze te mailen naar vragenlijst@dierenasielsinttruiden.be