De stad Sint-Truiden wil alle mama’s een fantastische Moederdag wensen! Dit door de innerlijke kunstenaar van haar kind(eren) los te laten op papier. Alle kinderen kunnen een prachtige tekening of kleurplaat voor zijn/haar mama maken met iets typisch Sint-Truidens. Deze tekeningen/kleurplaten zijn in het weekend van 8 en 9 mei te bewonderen op alle digitale outdoor-schermen in de stad Sint-Truiden. Een originele verrassing voor alle moeders.

Onlangs plaatste de stad Sint-Truiden in samenwerking met S-Lim outdoor schermen. De digitale informatieborden zijn een nieuw communicatiemiddel om bewoners en bezoekers te informeren. De stad wil op een duurzamere, innovatieve en kostenefficiënte manier communiceren met haar inwoners en bezoekers. Op elk moment van de dag geven de schermen waardevolle informatie aan burgers, toeristen en voorbijgangers.

Straffe projecten vragen om straffe campagnes
De schermen geven de mogelijkheid om de realisatie van straffe stadsprojecten via straffe campagnes te tonen.
Ook de visuele identiteit van de stad en haar inwoners krijgt een belangrijke plaats binnen deze schermcommunicatie. Daarom geven we kinderen de kans om hun tekening te tonen. We roepen hen op een tekening te maken of een kleurplaat in te kleuren met iets typisch Sint-Truidens en dit speciaal voor moederdag.

In het weekend van 8-9 mei zullen de tekeningen te bewonderen zijn op de outdoor schermen in de stad.

Meer info over deze actie vind je op www.sint-truiden.be/moederdag