Exclusief: DDC wordt gescout voor “The Voice”!

Algemeen

Internationaal topchoreograaf Roy Julen heeft na zijn bezoek aan de voorstelling “Doornroosje” van afgelopen weekend bij de dansschool Davinia’s Dance Complex te Sint-Truiden veel talent gescout.

Zowel jong als oud genoten van een prachtig verhaal in een uniek decor. Met meer dan 410 dansers en danseressen en 50 medewerkers, maakte The DDC Company er weer een groot spektakel van.

DDC mag na hun deelname in het tv programma ‘Dance as one’ en drie keer op rij Belgisch danskampioen te zijn geworden weer een avontuur tegemoet gaan.
Dit keer in de halve finale van “The Voice van Vlaanderen” onder leiding van de choreograaf van de Vlaamse televisie Roy Julen.

De 11 verkozen dansers konden dit niet geloven, “Het ging van een traan naar de grootste glimlach.”, vertelt Davinia.
“Ik ben ook enorm blij dat ik hen deze kans kan geven en voor mij en de dansschool is dit alleen maar een zeer mooi compliment.”, voegt ze er nog aan toe.

Op vrijdag 17 mei kan je dit avontuur volgen op VTM om 20:40 uur.


Davinia’s Dance Complex
Spoorwegstraat 31 – 3800 Sint-Truiden
info@daviniasdancecomplex.be
+32 499 23 36 84

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
BelOrta lanceert gloednieuwe Fred® peer op Belgische markt

Er beweegt wat op de perenmarkt. Nadat de appelmarkt quasi totaal vernieuwd werd door de clubrassen, is nu de perenmarkt aan de beurt. Vanaf deze week biedt BelOrta de gloednieuwe Fred® peer aan. Deze top-peer, de vrucht van meer dan 18(!) jaar testen en perfectioneren, onderscheidt zich door haar unieke …

Algemeen
Limburgse HospiLim bouwt aan een digitale snelweg

HospiLim schakelt een versnelling hoger dankzij HospiSmart: de naam van de digitale snelweg tussen alle Limburgse ziekenhuizen en vier Limburgse psychiatrische centra. Hospilim geeft daarmee een innovatieve invulling aan haar motto ‘Samen staan we sterker’ dat het sinds oprichting 10 jaar geleden hoog in het vaandel draagt. Het voorbij decennium …

Algemeen
Waterlek op de Langstraat in Wellen is nog steeds niet opgelost

In Wellen zitten meerdere straten zonder water of met zeer weinig druk. Het waterlek op de Langstraat waar de watergroep al van deze ochtend mee bezig is is spijtig genoeg nog steeds niet hersteld. Ondertussen is er een externe aannemer bijgehaald en is de weg volledig afgesloten. Er is een …

%d bloggers liken dit: