Dit weekend op 17/18/19 mei het grote openingsweekend van de nieuwste Truiense aanwinst plaats: lifestyle store Mynte open haar deuren in Galerij Tichelrij! De 24-jarige Larissa Liesenborghs maakte onlangs de carrièreswitch van online marketeer naar onderneemster. 

“Ondernemen zit mij al van jongs af aan in de vingers: ik was een krak in het ruilen van Diddl-blaadjes op de speelplaats van de lagere school, iets later werden dat oorbellen en armbandjes en nu voel ik mij klaar voor het echte werk!”

“Mynte is een lifestyle store, dat wil zeggen dat we niet enkel kleding zullen verkopen maar alles wat je in een bepaalde levensstijl nodig kan hebben. Bij ons ligt de focus natuurlijk op onze Scandinavische kledingmerken (die nog niet in Sint-Truiden verkocht werden), maar daarnaast hebben we ook nog een tof assortiment accessoires gaande van juweeltjes tot sjaals én een home- en lifestylehoek met decoratie en handige hebbedingen, zoals kaarsenhouders en brooddozen.”

“Sint-Truiden had volgens mij echt iets nieuws nodig. Voor de hippe, vlotte vrouw die op zoek is naar unieke en betaalbare kledij was er niet zo veel te vinden en daarom heb ik besloten om het heft in eigen handen te nemen en mijn eigen kledingwinkel te starten.”

Tijdens het openingsweekend krijgen klanten 10% korting op alles én is er een leuke winactie voorzien in de winkel. Langsgaan is dus de boodschap!

Iedereen is welkom op vrijdag 17 mei van 9u30 tot 18u, zaterdag 18 mei van 9u tot 18u en zondag 19 mei van 14u tot 19u.

Op om de hoogte te blijven de nieuwste collecties kan je Mynte volgen op Facebook (www.facebook.com/mynte.sinttruiden) of Instagram (www.instagram.com/mynte.sinttruiden).