Openingsweekend bij Mynte // Exclusieve eerste beelden van Mynte Lifestyle Store

Algemeen

Dit weekend op 17/18/19 mei het grote openingsweekend van de nieuwste Truiense aanwinst plaats: lifestyle store Mynte open haar deuren in Galerij Tichelrij! De 24-jarige Larissa Liesenborghs maakte onlangs de carrièreswitch van online marketeer naar onderneemster. 

“Ondernemen zit mij al van jongs af aan in de vingers: ik was een krak in het ruilen van Diddl-blaadjes op de speelplaats van de lagere school, iets later werden dat oorbellen en armbandjes en nu voel ik mij klaar voor het echte werk!”

“Mynte is een lifestyle store, dat wil zeggen dat we niet enkel kleding zullen verkopen maar alles wat je in een bepaalde levensstijl nodig kan hebben. Bij ons ligt de focus natuurlijk op onze Scandinavische kledingmerken (die nog niet in Sint-Truiden verkocht werden), maar daarnaast hebben we ook nog een tof assortiment accessoires gaande van juweeltjes tot sjaals én een home- en lifestylehoek met decoratie en handige hebbedingen, zoals kaarsenhouders en brooddozen.”

“Sint-Truiden had volgens mij echt iets nieuws nodig. Voor de hippe, vlotte vrouw die op zoek is naar unieke en betaalbare kledij was er niet zo veel te vinden en daarom heb ik besloten om het heft in eigen handen te nemen en mijn eigen kledingwinkel te starten.”

Tijdens het openingsweekend krijgen klanten 10% korting op alles én is er een leuke winactie voorzien in de winkel. Langsgaan is dus de boodschap!

Iedereen is welkom op vrijdag 17 mei van 9u30 tot 18u, zaterdag 18 mei van 9u tot 18u en zondag 19 mei van 14u tot 19u.

Op om de hoogte te blijven de nieuwste collecties kan je Mynte volgen op Facebook (www.facebook.com/mynte.sinttruiden) of Instagram (www.instagram.com/mynte.sinttruiden). 

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
BelOrta lanceert gloednieuwe Fred® peer op Belgische markt

Er beweegt wat op de perenmarkt. Nadat de appelmarkt quasi totaal vernieuwd werd door de clubrassen, is nu de perenmarkt aan de beurt. Vanaf deze week biedt BelOrta de gloednieuwe Fred® peer aan. Deze top-peer, de vrucht van meer dan 18(!) jaar testen en perfectioneren, onderscheidt zich door haar unieke …

Algemeen
Limburgse HospiLim bouwt aan een digitale snelweg

HospiLim schakelt een versnelling hoger dankzij HospiSmart: de naam van de digitale snelweg tussen alle Limburgse ziekenhuizen en vier Limburgse psychiatrische centra. Hospilim geeft daarmee een innovatieve invulling aan haar motto ‘Samen staan we sterker’ dat het sinds oprichting 10 jaar geleden hoog in het vaandel draagt. Het voorbij decennium …

Algemeen
Waterlek op de Langstraat in Wellen is nog steeds niet opgelost

In Wellen zitten meerdere straten zonder water of met zeer weinig druk. Het waterlek op de Langstraat waar de watergroep al van deze ochtend mee bezig is is spijtig genoeg nog steeds niet hersteld. Ondertussen is er een externe aannemer bijgehaald en is de weg volledig afgesloten. Er is een …