Freddy Davis draagt nieuwe cd op aan overleden vrouw Anita

Algemeen

Met zijn nieuw album ‘Ambiance in ’t kot’ gooit Freddy Davis het deze keer over een totaal andere boeg. Het was allang zijn wens om een cd te maken met ludieke, vrolijke feest -en fuifnummers.

Het is daarenboven een album dat hij opdraagt aan zijn vrouwtje Anita, die op 3 april 2020 overleden is aan de gevolgen van het Coronavirus.

De reden waarom Freddy dit ambiance album aan zijn overleden vrouw opdraagt is niet verwonderlijk, want dit muziekgenre genoot haar absolute voorkeur. Bij de opnames was Anita er dan ook bij aanwezig en keek ze enorm uit naar deze cd.  Helaas heeft zij het eindresultaat niet meer kunnen beluisteren.

Freddy Davis maakt een extra moeilijke periode mee, doordat hij thans niet alleen het verlies van zijn vrouw moet verwerken, maar de coronamaatregelen daarenboven ook zijn optredens onmogelijk maakten en zijn fanclub hierdoor alle geplande evenementen tot het einde van het jaar moest annuleren.

Daar waar sommigen veronderstelden dat Freddy zou gestopt zijn met optredens, kunnen wij integendeel met zekerheid melden dat hij zeker doorgaat en er inmiddels al nieuwe optredens geboekt staan.

Momenteel wordt er achter de schermen van D & V ook gewerkt aan een nieuwe single, die in de komende weken zal te horen zijn op de radiostations.

Het nieuwe album is verkrijgbaar via de fanclub van Freddy Davis: thoelen.kristien@telenet.be of via Bol.com die de cd in Vlaanderen verdeelt.

 

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Mondmasker verplicht van 31 oktober tot en met 2 november 2020 op alle kerkhoven in Sint-Truiden.

   Wegens de sterke toename van het aantal coronabesmettingen in het hele land, treft de overheid strengere maatregelen. De lokale besturen spelen eveneens een grote rol in het nemen van aanvullende preventieve maatregelen om de verdere verspreiding van het virus in te perken. Bij burgemeesterbesluit heeft het stadsbestuur dan ook …

Algemeen
Eerste exemplaar van “Geloven is een Werkwoord” is voor de bisschop

Deze week trokken Giel Stinckens en Jos Lacroix naar bisschop Patrick Hoogmartens om hem het eerste exemplaar van hun boek “Geloven is een Werkwoord” te overhandigen. Gedurende jaren schreef Giel Stinckens, pastor van OKRA Limburg, elke maand een bezinning warme de vergadering van het Dagelijks Bestuur van OKRA startte. “Dat …

Algemeen
Sinds vannacht zijn de deuren van de Bogaard voor onbepaalde tijd dicht.

Wanneer ze terug open gaan, is op dit moment nog niet duidelijk, maar één ding is zeker: van zodra het kan, zullen we er alles aan doen om u weer op een veilige manier te laten genieten in onze zalen.   De voorbije zeven maanden waren een uitdaging voor ons …