Groep Govaerts verandert geweer van schouder

Algemeen

Sint-Truiden – Halen       Groep Govaerts wijzigt strategie en legt zich toe op de merken Mazda en Isuzu, het onderhoud en de verkoop van jonge 2de hands- en bedrijfswagens.
02/06/2020 – Tom Coppens

De automobielsector wijzigt in een snel tempo wereldwijd, zo is er de jongste jaren de opkomst van elektrische wagens. Maar ook lokaal veranderen de autobedrijven.
Ook bij Groep Govaerts heeft men een nieuwe strategie. Zo heeft men een deel van de merknamen, die onder hun groep lagen, verkocht aan Van Mossel in Halen en Diest. Het gaat om de merken van de PSA groep, ondermeer Peugeot en Citroën. In Waanrode blijft men de verkoop en het onderhoud doen van Peugeot en Isuzu. Ook is er in Waanrode een carrosserie van Govaerts voor alle merken.

De groep Govaerts blijft ook bestaan met de merken Mazda en Isuzu, in Halen en Sint-Truiden.
Zowel voor nieuwe wagens als voor 2de handswagens. Mazda staat gekend voor sterke motoren en kwaliteit. Zo was er nog niet zo lang geleden de lancering van de SUV CX30, de volledig elektrische wagen MX30 staat in aantocht voor september en er zal nog een grotere SUV geproduceerd worden.

Naast het merk Mazda staat groep Govaerts vanaf nu ook voor jonge 2de handswagens en -bedrijfswagens. Ook deze kan je komen bekijken in hun showrooms. Maar ook voor het onderhoud en de herstelling van alle merken kan je terecht bij de groep Govaerts.

Op zoek naar een nieuwe wagen, of een jonge 2de handswagen? Wil je graag een proefrit?
Dan kan je terecht bij Groep Govaerts, op de Staatsbaan in Halen of op de Industrielaan in Sint-Truiden.

Neem nu al een voorsmaakje van je nieuwe of 2de handswagen op www.groepgovaerts.be

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Zwaar vervoer gecontroleerd.

Op 11 september 2020 organiseerde de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken in samenwerking met de wegeninspecteurs ADR (vervoer van gevaarlijke goederen) van het Agentschap Wegen en Verkeer een controleactie op zwaar vervoer. Er werden verschillende vrachtauto’s gecontroleerd: 3 OI’s overschrijving maximale rijtijd en niet respecteren van de rusttijden …

Algemeen
Er kwamen gisteren 969 besmettingen bij!

Tussen 2 september en 8 september is het gemiddelde aantal coronabesmettingen gestegen naar 588. Dat is een stijging met 29 procent tegenover de week voordien. Dat blijkt deze morgen uit de voorlopige gegevens op het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Voor de zevende dag op rij toont het gemiddelde aantal …

Algemeen
Chiro Engroli: stad Sint-Truiden neem uw verantwoordelijkheid!

“De Chiro Engroli (chiro Groot Gelmen) is erbarmelijk gehuisvest en de stad Sint-Truiden reageert helemaal niet”, zeggen sp.a gemeenteraadsleden Filip Moers en Eddy El Herbouti. “Het probleem is de eerste keer al schriftelijk aangekaart in januari, tot nu toe kregen we zelfs geen antwoord.” “Toen wij als sp.a deel uitmaakten …

%d bloggers liken dit: