In Wellen zitten meerdere straten zonder water of met zeer weinig druk. Het waterlek op de Langstraat waar de watergroep al van deze ochtend mee bezig is is spijtig genoeg nog steeds niet hersteld.

Ondertussen is er een externe aannemer bijgehaald en is de weg volledig afgesloten. Er is een omleiding voor het verkeer ingesteld via Hoepertingen / Borgloon.

Door dit lek zitten al meerdere straten van Wellen sinds deze ochtend zonder water of met verminderde druk.  De weg is ondertussen afgesloten en een omleiding ingelegd via Borgloon

Het gaat om een hoofdleiding die blijkbaar niet zo eenvoudig te herstellen is. Over meer informatie beschikken wij als gemeente momenteel ook niet en kunnen we enkel doorverwijzen naar de watergroep

Laatste info over het waterlek – er wordt de hele nacht door gewerkt tot het opgelost is. Er is een standpijp geplaatst ter hoogte van het containerpark. Wie dringend water nodig heeft kan daar afnemen. Het water wordt wel best even gekookt. De instructies hangen op de standpijp.