Lezers die onze website https://www.truiensnieuws.be/ bezoeken zullen het al gemerkt hebben: we hebben de frontpage compleet in het nieuw gestoken en een belangrijke rubriek bijgevoegd: de overlijdens.

Een website die niet af en toe mort aan de lay-out, de kleuren, de presentatie, de inhoud, kortom, een website die zich niet regelmatig vernieuwt is gedoemd om te verouderen, niet meer actueel te zijn zelfs et vervelen. De voorbije week hebben we intensief gesleuteld aan onze website https://www.truiensnieuws.be/ en wij zijn alleszins tevreden met het resultaat. Het zou er nog aan mankeren.

Misschien dat velen onder onze lezers zelden de website in zijn geheel bekijken omdat, wanneer je op facebook een link aanklikt, je terecht komt op het desbetreffende artikel in de website https://www.truiensnieuws.be/. Voor de overlijdensberichten, een nieuwe rubriek die we je aanbieden, zal je wel naar de website https://www.truiensnieuws.be/ moeten surfen, en klikken op de foto van de overledene om het overlijdensbericht te lezen.

Dat allemaal, beste lezer, om u nog beter te dienen, nog vlotter te informeren, nog meer nieuws te brengen en voor u de actualiteit nog dichter op te volgen. Want TruiensNieuws is niet voor niks de snelst groeiende nieuwssite van Limburg. Samen met onze partners, https://www.facebook.com/TrudoFm/, https://radiosonline.be/trudofm/ https://mediahaspengouw.be/, zijn we zelfs het grootste mediakanaal! En dat, dank zij u, beste lezers en luisteraars en de tientallen vrijwilligers die zorgen voor nieuws, muziek en entertainment!