“Door de ontwikkelingen van de voorbije dagen en uren, hebben we een beslissing genomen die voor ons de enige juiste lijkt: we sluiten vandaag vanaf 13u al onze 125 winkels tot en met 3 april, en roepen iedereen op om zoveel mogelijk thuis te blijven”, lezen we op de Facebookpagina van JBC.

JBC, als familiemerk, hecht veel belang aan de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, klanten en hun gezinnen. Zeker in deze uitzonderlijke situatie. Klanten die hun bestelling in de winkel hebben laten leveren, krijgen deze gratis thuis toegestuurd. Voor alle vragen is onze Customer Care Center bereikbaar, zeker als jouw thuisadres onvolledig of gewijzigd is.

“Intussen blijven we de situatie opvolgen en de maatregelen van onze overheid strikt toepassen, zodat we er samen alles aan doen om de verspreiding van dit virus te beperken. JBC is er voor alle gezinnen, ook in moeilijke tijden. Bedankt voor jullie steun en begrip. Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar”, besluit de kledingketen.