Kleuters uit Wilderen nog niet naar school

Algemeen

De kleuters van de Zonnebloem in Wilderen zullen nog wat moeten wachten voor ze naar school mogen, ondanks de opening die minister Weyts maakte.

De ouders van de 83 kleuters werden ervan verwittigd dat de Zonnebloem in Wilderen de kleuters nog niet zal ontvangen op 2 juni maar pas op 8 juni. Carolien Vandenbosch, directrice van de Zonnebloem, geeft tekst en uitleg. “Wij stellen de komst van de kleuters uit met een week en gaan dus niet in op het voorstel van minister Weyts. Wij willen rustig en doordacht denken en handelen: alles moet in alle veiligheid gebeuren. Zo is de anderhalvemeter maatregel onmogelijk toe te passen bij kleuters. Dus wachten wij de duidelijkheid van de Nationale Veiligheidsraad af”, zegde ze op TV Limburg.

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Vandaag 28/06/2020 – Koopzondag in Sint-Truiden

Doordat de jaarlijkse Zomerbraderie niet doorgaat, wordt er een ‘Koopzondag’ gehouden in de stad Sint-Truiden. De winkels in Sint-Truiden zijn deze namiddag geopend van 14u tot 18 uur. Je kunt er naar hartenlust genieten en koopjes doen en dit alles in een veilig kader.      

Algemeen
Truiense Nina Derwael kijkt uit naar de Olympische Spelen.

Wereldkampioene Nina Derwael bereidt zich voor Op de Olympische Spelen. In 2023 zullen de Olympische Spelen in Antwerpen plaatsvinden, in 2024 in Parijs. De wereldkampioene aan de brug met ongelijke leggers ziet met vol vertrouwen uit naar de deelname aan de Olympische spelen. Eind december zal ze nog deelnemen aan …

Algemeen
Koning, koningin, prinsen en prinsessen op de fiets

Hoog bezoek vandaag in Limburg. De koning en de koningin kwamen samen met hun vier kinderen genoten van een stukje van al het moois dat Limburg te bieden heeft, zoals ‘Fietsen door het Water’ in Bokrijk. Zo geven ze het goede voorbeeld om op vakantie te gaan in eigen land. Het …

%d bloggers liken dit: