Wat is er loos in Zepperen? Daar hebben ze het winnen volledig verleerd en de fusieploeg levert nog maar eens het bewijs dat je geen ploeg kan kopen, alleen maar maken!

Het gaat van kwaad naar erger bij KVV Zepperen-Brustem in 1ste Provinciale. Nu liepen de mannen van Alain Peetermans tegen de Alkense lamp, en niet zo’n klein beetje: 3-0. Nu alles is mogelijk, maar als je eerste bal tussen de palen er pas komt na meer dan een uur spelen, dan heb je weinig verhaal. Bij Alken liepen ex-trainer Kevin Baets en enkele ex KVV Z-B spelers rond, die zeker niet ontevreden waren met het resultaat tegen hun ex-club die duidelijk uit een ander vaatje moet tappen. De “vedetten” staan op een troosteloze 10de plaats met 15 punten, een ploeg met dergelijke kwaliteiten onwaardig!

Gauw naar 3de Provinciale. Velm VV heeft de eerste match onder de nieuwe coach Pieter Casters gedaan wat het moest: 0-3 werd het bij de laatste FC Vliermaal, en dat is niet meer dan normaal. Woensdag staat de corona inhaalmatch tegen Eendracht Stevoort op het programma en dan kan de leider weer een gouden zaak doen in het klassement!

De mannen van coach Patrick Brugmans, en nu zitten de bij Sporting Aalst, leverden ook een zeer gaaf resultaat af. Aalst kwam op het veld van Stevoort voor, maar nog voor de rust kwamen de Hasselaren, gelijk. Cuppens werd aangetikt in de zestien en zette vervolgens zelf de strafschop om: 1-1. Aalst klimt verder naar boven na een toch wel desastreuze start en heeft nu de 12 plaats te pakken met 15 punten.

De dames van STVV A in 1ste Provinciale moesten de duimen, leggen tegen een sterker Louwel, weliswaar nipt met 2-1, maar tevens het bewijs dat de vrouwen van Louwel niet voor niks los bovenaan in de klassering staan: het verschil met de tweede bedraagt al 12 punten. STVV A blijft derde met 28 punten.

In 2de Provinciale stuurde STVV B de vrouwen uit Bocholt zeer droog naar huis met 10-0 in de koffer. Uiteraard blijven de geel-blauwe dames ongeslagen aan de leiding.

En KVV Zepperen-Brustem tenslotte deelde de punten met Diepenbeek, 3-3 werd het. Met 32 punten uit 17 matchen hebben de vrouwen van KVV Z-B meer dan het dubbele van de punten van de eerste ploeg bij de mannen.