Gezien de onzekerheid over de haalbaarheid, worden de Levenslopen in 2021 uitzonderlijk gepland in een beperkte tijdspanne nl. van 12 juni tot 5 september 2021. Die periode heeft de meeste slaagkansen op succes. 

De beslissing was moeilijk, maar de onzekerheid, stress en mogelijke risico’s van de eventuele organisatie wegen zwaarder door. De gezondheid van zowel organisatoren, vrijwilligers als Vechters staat voorop. Deze laatsten behoren vooral tijdens de behandelingsfase tot de personen die meer risico lopen op complicaties in het geval van een infectie.

Praktische informatie
Het zal nog even duren voor elk Levensloop-comité per stad of gemeente een nieuwe datum en locatie kan vastleggen. De comités bekijken nu hoe en wanneer ze hun Levensloop in de zomermaanden 2021 kunnen organiseren. Stichting tegen Kanker zal hen daarbij de nodige ondersteuning bieden.

Jouw inschrijving voor 2020 blijft uiteraard ook geldig voor 2021. Volg de komende dagen en weken de Facebookpagina van jouw Levensloop of hou de website, www.levensloop.be, in de gaten voor meer nieuws. Tenslotte kunnen we niet genoeg benadrukken dat we alle deelnemers en vrijwilligers heel erg willen bedanken voor al de inspanningen, steun en inzet in de voorbije periode en hopen op jullie begrip.