Trudo FM presenteert in samenwerking met de stad Sint-Truiden De warmste sweater. Vanaf 7 december geven we elke dag tot op het einde van het jaar live vanop de grote markt de warmste sweater weg en jij mag kiezen aan wie.

Nomineer jouw meest verdienstelijke kennis, vriend, vereniging of bedrijf door ons een bericht te sturen via whatsapp, facebook of messenger of via de Trudo FM wensbox.

Positieve Truienaars en Truinoskes
Elke dag gaan we uit deze verhalen iemand bezoeken, die een sweater krijgt voor wat hij of zij positief gedaan heeft voor de omgeving. Bovendien gaat er op het einde van de actie een bedrag naar Enchanté om maaltijden te voorzien voor de minderbedeelden in onze stad. De warmste sweater, vanaf 7 december elke dag live vanop de grote markt van 12 tot 17u, naast de kerstboom in Sint-Truiden.

Vanonder de kerstboom op de Grote Markt
En gedurende gans de week muziek en radio, interviews en weetjes, ambiance en sfeer in de stad en uit jouw radio dankzij Radio Trudo FM. Trudo Fm is de regionale radio van Haspengouw (Sint-Truiden / Borgloon en omgeving), met nieuws, muziek en informatie. Beluister ons via 105.2 FM Sint-Truiden / 105.6 FM Borgloon.
Bezoek ons op www.trudofm.be
Om direct te luisteren, bezoek: http://tunein.com/radio/TrudoFM-1052-s123346/
Bent u uit de regio en heeft u een nieuwtje, mail ons op info@TrudoFM.be
Voor meer nieuws, informatie of agenda’s, bezoek ons op http://www.trudofm.be

Trudo Fm is de stadsradio in Sint-Truiden
Onze studio’s bevinden zich op de Kazernestraat 13 in 3800 Sint-Truiden (Tegenover het stadshuis) maar deze maand op de Grote Markt, onder de kerstboom.
Zit jij ook op onze golflengte? Dat is op 105.2