In april viel er heel wat extra’s te beleven op de Haspengouw Markt. De meer dan 120 marktkramers op zaterdag zorgden voor een shop- en eetbeleving op de Grote Markt in Sint-Truiden. April, als maand van de markt werd een hoogvlieger met tal van superprijzen te winnen en extra animatie.

 

Elke zaterdag in april werd er massaal gescand met de Shop & The City kaart om zo mee te dingen naar de te winnen elektrische fietsen of de OFYR-bbq. Jan en Luc van Het Veilinghuis verwenden de marktbezoekers live met het bakken van hapjes op de OFYR bbq met ingrediënten van de lokale marktkramers zelf. “April was echt een topmaand op onze Haspengouw Markt! We hebben geluk gehad met het mooie weer. Van planten tot retail en de meest hippe gadgets, er was een mooi aanbod. Ik ben tevreden dat we, samen met de Beroepsvereniging van de Marktkramers en Shop & The City, voor extra beleving hebben kunnen zorgen! Onze marktkramers staan er élke zaterdag, maar deze maand stonden ze er met extra veel goesting en drive om de Haspengouw Markt verder op de kaart te zetten”, aldus schepen van Markten, Hilde Vautmans.

Meer dan 70 prijzen

“Naast de te winnen superprijzen, hebben onze lokale marktkramers zelf wekelijks voor meer dan 70 te winnen prijzen gezorgd. We zijn dan ook dankbaar dat we zulk een samenhang creëren tussen de verscheidene marktkramers en dat ieder zijn steentje bijdraagt aan het succes van deze wekelijkse Haspengouw Markt”, stelt de voorzitter van de Beroepsvereniging van de Marktkramers, Nico Noppen.

Winnaars

Jenny Wintmolders (OFYR bbq)

Lizy Jennen (elektrische fiets)

Eric Cuppens (elektrische fiets)

Betty Daen (elektrische fiets)

Suzanna Vanderheyden (elektrische fiets)

Paul Hasevoets (waardebon Provincie Limburg)