Dat Steffen Heusdens het pand van voormalig ontbijtzaak Hof’lyk overgenomen heeft is geen geheim. Nu hij sinds deze week de sleutels in handen heeft, werd het tijd om zijn plannen uit de doeken te doen. Naast ontbijt- en lunchzaak Maison S. en ijsjesbar Crème van ne vent opent hij binnenkort ‘Bertha’: een pizza en pasta restaurant.

Nog maar goed een jaar geleden sloot Steffen de deuren van De Klok op de Grote Markt achter zich, en opende hij Maison S. (de S van Steffen). Algauw werd het pand te klein voor de succesformule van de ontbijt- en lunchzaak. De uitbreiding kwam er met een doorgang naar het naastgelegen pand. Ook daar zocht en vond Steffen, een pur sang ondernemer, een leuke en unieke invulling voor de zomerse maanden. Ijsjesbar Crème van ne vent. De rose invulling valt wel heel hard op, maar dit is dan ook de bedoeling. Wist je trouwens dat Crème van ne vent ook een mobiele versie heeft? Die je kan inhuren voor feestjes en evenementen.

Maar nog is het niet genoeg voor Steffen. De kans deed zich voor om nog een derde naastgelegen pand te betrekken. Hij nam die kans dan ook met beide handen aan. Hij hoopt er tegen de zomer pizza en pasta restaurant ‘Bertha’ te openen. Er komt eveneens een doorgang naar zijn andere zaak, zodanig dat de capaciteit voor ontbijt en brunch nog groter wordt. ‘s avonds wordt het dan een gezellig Italiaans restaurant waar Steffen nog enkele ‘zotte’ ideeën mee heeft. Een open keuken, een centrale tafel, en je zal er onder andere ook het meubilair en huisraad kunnen kopen.  Steffen is vooral dankbaar dat hij deze kans om zijn dromen te mogen nastreven krijgt. “Wij gaan proberen om de Groenmarkt nog meer op de kaart te zetten samen met onze collega’s van de Groenmarkt”, zegt hij. Op de vraag waarom ‘Bertha’, antwoordt Steffen heel laconiek “dat zijn partner geen vrouwennamen kan onthouden”, dus noemt hij alle dames maar Bertha. Vandaar…