210221-vespa2

 

Exact 12 jaar geleden had Pascal Windmolders het idee om in Haspengouw te starten met een vesparoute. Met succes zo blijkt, Haspengouw lijkt nu wel het mekka van de Vespa. Het Italiaanse stijlicoon voelt zich bijzonder thuis in de Trudostad!

“Passie voor de streek en passie voor de Vespa” hebben mij opnieuw geïnspireerd om te starten met ‘Vespatours’. Ik was 15 toen ik door de Vespa-microbe gebeten werd.  Zelf rij ik nu al meer dan 35 jaar met ‘n Vespa. Ik heb haar zelfs een naam gegeven, Monica Bellucci”, aldus Patrick Windmolders. Je zou trouwens voor minder een ritje willen maken op zo’n model!

Het idee van “Vespatours” is simpel, men huurt bij Vespatours een Vespa. Tijdens je Vespatrip ontdek je het prachtige Haspengouw.

“Ook zal de focus liggen op bedrijfsincentives en team building.  De volledige Bel20 hebben wij hier reeds op bezoek gehad.  Een leuke en unieke ervaring en betaalbare team building in Haspengouw.  Onze persoonlijke aanpak gaat van het opstellen van een offerte tot de begeleiding op de dag zelf”, besluit Pascal Windmolders.

Het idee van “Vespatours” is simpel, men huurt bij Vespatours een Vespa. Tijdens je Vespatrip ontdek je Haspengouw.

Vespatours werkt niet alleen met verhuur van Vespa’s maar werkt samen met Vespacafé’s met verschillende formules.

– La Vita è Bella (Pasta, picknick..)
– The Italian Job (bedrijfsincentives, teambuilding)

De “Vespacafé’s” zijn herkenbaar aan het daarvoor speciaal ontworpen logo. Tevens is er in ieder Vespacafé een speciale “Vespa-parking” voorzien.
– Café Hemingway’s
– Chateau De la Motte
– Martenshof
– De Horne
– De Zwaan
– Het Huis zonder naam

Bezoek hun website www.vespatours.be. Zij zijn steeds te bereiken op 0495/559507 of info@vespatours.be en check hun facebook pagina Vespatours