Ook OnderOns opent weer de deuren voor zijn gasten

Onder Ons vzw is een erkende vereniging waar armen het woord nemen in Sint-Truiden. Onze collega’s Nathalie, Liza en Linda ondersteunen de armoedevereniging bij het realiseren van 6 criteria: armen verenigen, armen het woord geven, werken aan maatschappelijke emancipatie, werken aan maatschappelijke structuren, dialoog en vorming organiseren, armen blijven zoeken. OnderOns werkt nauw samen met Stad en OCMW Sint-Truiden.

VZW OnderOns is een vereniging in Sint-Truiden. Iedereen is hier welkom voor een gratis kop koffie en/of een babbeltje. We zijn altijd op zoek naar mensen die met ons mee willen praten, denken, leren en doen!

Onder het motto ‘afstand is niet hetzelfde als afstandelijkheid’, zullen onze opbouwwerkers en partners er alles aan doen om ook in coronatijden mensen met elkaar te verbinden!

Op maandag, dinsdag en donderdag tot 15u is iedereen welkom in het ontmoetingshuis. Bezoekers kunnen er gezellig samen een gratis kopje koffie of thee drinken en de krant lezen. Hebben ze vragen? Of willen ze hun verhaal kwijt? Zowel Nathalie, Liza, Linda als de vrijwilligers staan klaar met een luisterend oor en advies.

Vanaf maandag mogen we in kleine groepjes terug opengaan!  Dit kan op ma-do-vrij van 9u30-11u30. Wil je graag komen, dan kan dit op afspraak. Laat ons iets weten en dan kijken we wanneer het kan! Groetjes en een fijn weekend!

OnderOns

Stationsstraat 41
3800 Sint-Truiden
011 68 23 87

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
1
Animal Rescue Service bestaat precies 365 dagen!

“We mogen officieel 1 kaarsje uitblazen! Sinds vandaag bestaan we exact 1 jaar! Een jaar met ups en downs.. Bloed zweet en tranen. Hier en daar wat gekneusde ledematen en gewrichten. Maar dat is het allemaal waard om te zien wat we op 365 dagen bereikt hebben! We hadden voor- …

Algemeen
STVV verliest in matcheinde en ref Smet helpt mee

De eerste match met publiek werd voor de neutrale toeschouwer misschien wen een leuk kijkstuk, maar was dat zeker niet voor de aanwezigen in het stadion. Het leek vandaag wel alsof STVV met de voorsprong aan de wedstrijd begon. Na amper 40 seconden spelen, lag de bal al voorbij Butez …

Algemeen
Wraakporno – Niet-consensuele verspreiding van seksueel getinte beelden en opnames

Tegenwoordig zijn er veel BV’s in het nieuws gekomen als slachtoffer van verspreiders van seksueel getinte beelden en opnames. Dit gebeurt ook vaak op scholen waar kinderen naaktfoto’s van klasgenootjes verspreiden al dan niet met toestemming. Wanneer er naakt- of seksueel getinte beelden worden verspreid zonder toestemming van de persoon …

%d bloggers liken dit: