Een gezellige en kleinschalige kerstmarkt in Wijer, dat is het concept dat Caroline en Tom van Tom’s brouwerij uitgewerkt hadden voor het weekend van 11 en 12 december. Tom’s Zomerbar werd voor de gelegenheid omgetoverd tot een Kerstbar.

 

Het was er echt gezellig, buren van heinde en ver kwamen langs om de standhouders van de kerstmarkt een bezoekje te brengen. Ook de kerstbar zelf met hartverwarmde dranken en natuurlijk de eigen bieren was een schot in de roos. Er was ook gedacht aan muzikale animatie. Zaterdag kwam Popkoor Vocal4’s uit Sint-Truiden langs om in openlucht een repertoire van moderne songs en traditionele kerstliederen te brengen. Zondag was het de beurt aan de jonge talenten van kinderkoor Moosamuse uit Sint-Lambrechts-Herk. Het optreden van beide koren die onder leiding van Dirk-Jan kerris het beste van zichzelf gaven werd zeer geapprecieerd door de aanwezigen.

Volgend weekend, 18 en 19 december, is de winterbar ook geopend en kan er deelgenomen worden aan een Kerstwandeling met zoektocht.